Havit H2002D nasıl?

Makaleler
1
Kulak üstü olmasını istiyorum, çok ağır olmayan, mikrofon olup olmaması çok önemli değil, ses kalitesi de en azından T110 vs. kulak içi kulaklıklar kadar iyi olmalı. Aklımda bu kulaklık var, daha iyi performanslı ve güvenilir başka ürünler var mı? Bütçem de o civarda, çok alamadığı sürece esnetebilirim.

Kulak üstü olmasını istiyorum, çok ağır olmayan, mikrofon olup olmaması çok önemli değil, ses kalitesi de en azından T110 vs. kulak içi kulaklıklar kadar iyi olmalı. Aklımda bu kulaklık var, daha iyi performanslı ve güvenilir başka ürünler var mı? Bütçem de o civarda, çok alamadığı sürece esnetebilirim.

Beklerim dersen H2002P 1000TL civarına düşebiliyor.

Hayır p modelinin ekstra olarak kendi ses kartı var bu yüzden ses kalitesi daha iyi. Ayrıca mikrofonu da daha kaliteli.

Bir de p modeli USB girişli iken D modeli jak girişli.
Anladım, bunların garanti durumu nasıl, kullandıysan eğer bozulma vb. durumları oldu mu, marka destek veriyor mu?
Bu bütçede daha iyi bir ürün yok anlaşılan?

Anladım, bunların garanti durumu nasıl, kullandıysan eğer bozulma vb. durumları oldu mu, marka destek veriyor mu?
Bu bütçede daha iyi bir ürün yok anlaşılan?
Ben kullanmadım ancak kullanan arkadaşlarım var. Tek sorunu bazen cızırtı yapması. Onun dışında problemi yok. Marka destek veriyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı