Havit H2002P vs Fuxi H3

sydron_6

Attopat
Daha fazla  
Merhaba, iki kulaklık arasındayım. Fuxi modellerinden biri mi? Hangisi daha iyi bilmiyorum. Yoksa H2002P mi? Sesi iyi olsun cızırtısız.

Fuxi h3'ten memnun olanlarda var memnun olmayanlarda var H2002P alabilirsin.

Merhaba, iki kulaklık arasındayım. Fuxi modellerinden biri mi? Hangisi daha iyi bilmiyorum. Yoksa H2002P mi? Sesi iyi olsun cızırtısız.

H2002P tavsiye ederim fakat şöyle bir sıkıntısı var. Kablosu müthiş dolanıyor. İlk aldığın zaman dolanmayabilir. Veya belki bana denk geldi. 2 haftada bir düzeltmek zorunda kalıyorum kabloyu. Onun dışında sorunu yok. Driveri da var zaten oradan ayarda yapabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Fuxiden iyimi hocam? Mikrofonu önemli benim için cızırtı yapıyor mu?
H2002P tavsiye ederim fakat şöyle bir sıkıntısı var. Kablosu müthiş dolanıyor. ilk aldığın zaman dolanmayabilir. veya belki bana denk geldi. 2 haftada bir düzeltmek zorunda kalıyorum kabloyu. Onun dışında sorunu yok. Driveri da var zaten oradan ayarda yapabiliyorsunuzx

Kablosuz alınmaz düşük bütçeye.
Fuxi güzel gözüküyor ama galiba h2002p daha iyi.

Fuxi'den iyi mi hocam? Mikrofonu önemli benim için cızırtı yapıyor mu?

Fuxi güzel gözüküyor ama galiba H2002P daha iyi.

Mikrofonu gayet iyi hocam cızırtı yaşamadım ben. Zaten süngeri var gürültü engelleme görevi görüyor bir nevi. Fuxi'den iyi bana göre ama kablosu çok dolanıyor. Onu göze alarak alın.

Ucuz kablosuz oyuncu kulaklarını pek tercıh etmıyorum H2002P alabilirsin.

Kanka şey aldım ben GX30 machenike berbat iade ediyorum. Cok fazla sesi vardı kulağı patlatır. Mikrofon tüm ayarlara rağmen cızırtı vardı bayağı. Sesini yükseltip düşürüyordu windowsta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı