Havit oyuncu ekipmanları nasıl?

Daha fazla  
Mouse ve kulaklık almayı düşünüyorum bütçem çok fazla olmadığı için (Max 2K) ve kablosuz olarak bunları bulabildiğim için almayı düşünüyorum. Sizce bu 2 ürün nasıl? Önerebileceğiniz başka ürünler var mı?

Not: Mouse kablolu olabilir ama kulaklık kablosuz olması gerek.

Kulaklık: Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) - Fiyatı, Yorumları

Mouse: Havit Gamenote MS974WB PAW3311 Ultra Hafif 12.000 DPI RGB Gaming Oyuncu Mouse 2.4GHz + Bluetooth 5.1 - Fiyatı, Yorumları

Oynadığım oyunlar genelde LoL, Apex, Rust, Devour falan.

Oynadığınız oyunlar için yeterli ekipmanlar hocam. Sizi çok üzeceğini sanmam ama uzun yıllar da dayanır veya sizi oyunlarda bir adım öne çıkarır diyemem. Yine de F/P ürünler.

1-2 yıl gitse yeterli ileride yükseltmeyi düşünüyorum zaten şu an hiçbir ürünüm olmadığı ve düşük bir bütçem olduğu için bunları düşünüyorum.

Bende bunun MS966wb modeli var. Alternatif olarak buna da bakabilirsiniz fare olarak.

Bu ürünü Hepsiburada'da 700 TL'ye gördüm ama Wireless bağlantısı yok yazıyordu. Bluetooth ile kopma sıkıntısı yaratmasın?

Genelde dandik oluyorlar mesela bazı klavye modellerinin switchleri çok kötü birkaç aya bozulabiliyor onun yerine daha iyi markaları düşünebilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı