Hawk Chair fab V5 vs xDrive 15'li vs xDrive toryum

Emirzsb

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi Hawk Fab V5 ve XDrive'in 15'li ve toryum modeli arasında kaldım. 15'linin kumaş olan modeli var ama şu an hangisini alsam çok kararsızım görsel olarak xDrive daha güzel ancak kalitede Hawk'ın önde olduğunu söylüyorlar sizce hangisini almam mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
özellikle sıcaklardan şikayet ediyorsanız, oyuncu koltuğun kumaş olsun. Bende deri xdrive'nın akdeniz serisi var, genellikle sırt kısmına havlu veya çarşaf koyup oturuyorum. Yeni koltuk alsam kumaş alırım yüzde yüz.

Hocam forumda alan bir çok arkadaş var hiç biri ciddi sorun yaşamadı, ben dahil. asıl hawkda çok fazla sorun çıkıyor. xdrive da iyi ama pahalı.
Hocam müşteri desteği çok kötü ayrıca 3800 tl gibi bedava bir fiyata BIM den xdrive 15'li aldım

Dosya Ekleri

• IMG_20230807_153058.jpg
    IMG_20230807_153058.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 182
Hocam müşteri desteği çok kötü ayrıca 3800 TL gibi bedava bir fiyata BİM'den xDrive 15'li aldım

Bende oyuncu koltuğu bakıyorum bu sıralar, fiyat muazzammış. En ucuz 5.700 TL'ye bulabilmiştim. BİM'den daha önce bu tarz bir ürün almadım ama başka mağazalarda satılan ürünlerden farkı yok değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı