Hawk Fab C4 vs xDrive Fırtına

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu iki koltuk arasında kaldım. Bugün XDrive'ın deneme yerine gidip xDrive Fırtına'yı denedim ve bana tam oldu ama hem fiyat olarak daha ucuz olan hem kumaş olan hem bence görüntü olarak daha güzel olan hem de ölçüler olarak xDrive fırtına'ya benzeyen Hawk Fab C4'ü de merak ettim. xDrive fırtına hakkında yorumlar genel olarak çok iyi, Hawk Fab C4 hakkında ise çok fazla yorum yok ve yorumlar arasında kötü olanlar var. Önerilerinizi bekliyorum?

Gidip denemişsiniz ve rahat gelmiş bence alabilirsiniz Hawk Fab V4 kullanıyorum açıkçası pek memnun değilim yaslanınca koltuk düşmeye başladı ve yastığı sürekli içe göçüyor ama öbür ürün öyle midir bilemem.

Gidip 5 dakika oturmak değil de gidip -10 derece sıcaklıkta 1 saat oturun xDrive da o zaman hangisini seçeceğinize karar verin. İsterse -50 derece olsun deri olduğu için hava almıyor ve bu yüzden sürekli terliyorsunuz.

Gidip denemişsiniz ve rahat gelmiş bence alabilirsiniz Hawk Fab V4 kullanıyorum açıkçası pek memnun değilim yaslanınca koltuk düşmeye başladı ve yastığı sürekli içe göçüyor ama öbür ürün öyle midir bilemem.

C4 ile V4 aynı mı ki?

Gidip 5 dakika oturmak değil de gidip -10 derece sıcaklıkta 1 saat oturun xDrive da o zaman hangisini seçeceğinize karar verin. İsterse -50 derece olsun deri olduğu için hava almıyor ve bu yüzden sürekli terliyorsunuz.

Koltuğun başına ceket koyunca halloluyor diyorlar onun için.

C4 ile V4 aynı mı ki?

Koltuğun başına ceket koyunca halloluyor diyorlar onun için.

Alt kısım ne olacak? Ben mesela her oturup kalktığımda kıyafetlerimi değiştirmek zorunda kalıyorum deri koltukta. Altta da minder var. En kısa zamanda kumaş koltuğa geçeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı