O oturma pozisyonuna alışık olmadığınız için olabilir, yakında düzelecektir.Bel agritiyor.
O oturma pozisyonuna alışık olmadığınız için olabilir, yakında düzelecektir.Bel agritiyor.
Firma yetkilisine sorduğumda, renk dışında her şeyin aynı olduğu cevabını almıştım. V 'sayı' farklılıkları, sadece renk bildiğim kadarıyla.@actanonverba hocam v4 ve v5 arasında renk dışında bir fark var mı biliyor musunuz? Siyah renk daha hoş duruyor bence.
1.88 kuzenim geldiğinde denedi ve boyunluk kısmı denk geliyordu boynuna. O kısımda biraz pay var, yukarı aşağı konumlandırabilmek için yastığı.@actanonverba Hocam merhabalar, benim boyum 1.85. Sitede her hangi boy-kilo oranı belirtilmemiş. Sizce rahat edebilir miyim? Sırt kısmının 90 Cm olduğu yazıyor sadece şu anda kullandığım koltuk 70 cm, bu koltukta dik oturduğumda boynum koltuğun biraz üstünde kalıyor.
konuyla pek alakası yok ama kullandığınız aydınlatma linkini rica edebilir miyim çok aradım son çare size yazmak istedim
Bende bu marka ve model var. Çok da memnunum. Öneririm yani. En güzel yanı kumaşı ve 4d kol özelliği. Baksana çok güzel durmuyor mu?
Eki Görüntüle 1275540
Hocam o çok eski yahu. O zamanlar ARGB şerit led alıp bilgisayarın ana kartında bağlamıştım. Metrede 60 led olanlardan.konuyla pek alakası yok ama kullandığınız aydınlatma linkini rica edebilir miyim çok aradım son çare size yazmak istedim![]()
Hocam o çok eski yahu. O zamanlar ARGB şerit LED alıp bilgisayarın ana kartında bağlamıştım. Metrede 60 LED olanlardan.
Bu fotoğraftan sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim. Ya da konu açıp beni etiketleyebilirsin.
Eki Görüntüle 1956964
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.