XDrive Toryum vs Hawk Fab V5 vs xDrive Anka kumaş

Ach1ll

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu üç koltuk arasında kaldım. Hangisini alacağıma bir türlü karar veremiyorum, kendi deneyimlerinizi yazabilirseniz çok yardımcı olursunuz. bu 3 ürün dışına maalesef çıkamıyorum, N11'deki indirimden almaya çalışacağım, bu üçü içerisinde fiyat performans açısından hangisi alınır sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu üç koltuk arasında kaldım. Hangisini alacağıma bir türlü karar veremiyorum, kendi deneyimlerinizi yazabilirseniz çok yardımcı olursunuz. bu 3 ürün dışına maalesef çıkamıyorum, N11'deki indirimden almaya çalışacağım, bu üçü içerisinde fiyat performans açısından hangisi alınır sizce?
Merhaba 3ü de aslında yakın fakat xdrive anka daha geniş daha rahattır fakat ayakları plastik gördüğüm kadarıyla. Ben xdrive toryum kullanıyorum memnunum hawk'a göre 1 tık daha sağlam bildiğim kadar.

Merhaba 3Ü de aslında yakın fakat xDrive Anka daha geniş daha rahattır fakat ayakları plastik gördüğüm kadarıyla. Ben xDrive Toryum kullanıyorum memnunum Hawk'a göre 1 tık daha sağlam bildiğim kadar.

Çok teşekkür ederim bilgiler için sanırım Anka'ya daha yakınım.

1 hafta içinde almayı planlıyorum internette de birkaç inceleme videosu izledim ayakları metal kurulum yapıyorlar ancak sitede malzeme bilgisi plastik bu çok mu dikkat etmem gereken bir unsur bilmiyorum ama pek sorun hissetmiyorum 1.78 79 kiloyum alakasız ama koltuk üstünde bağdaş kurarak oturuyorum umarım rahat ederim 😅 değerli fikriniz için teşekkür ederim.

Anka ikisine göre daha üst bir model tavsiye ediyoruım daha rahattır.

1 hafta içinde almayı planlıyorum internette de birkaç inceleme videosu izledim ayakları metal kurulum yapıyorlar ancak sitede malzeme bilgisi plastik bu çok mu dikkat etmem gereken bir unsur bilmiyorum ama pek sorun hissetmiyorum 1.78 79 kiloyum alakasız ama koltuk üstünde bağdaş kurarak oturuyorum umarım rahat ederim 😅 değerli fikriniz için teşekkür ederim.
Hocam metal gönderebilirler muhtemelen gönderirler de. Eskiden toryuma da plastik yapıyorlardı sonradan metal oldu ama çok önemli değil plastik de hemen kırılmaz yani öyle. 836 kilo basınca dayanıklı maddeden yapılmış sitede öyle diyor.

Hocam metal gönderebilirler muhtemelen gönderirler de. Eskiden toryuma da plastik yapıyorlardı sonradan metal oldu ama çok önemli değil plastik de hemen kırılmaz yani öyle. 836 kilo basınca dayanıklı maddeden yapılmış sitede öyle diyor.

Umarım öyle yollarlar her şey için teşekkür ediyorum toryum kullanıcısı olarak yorumlarınız çok yardımcı oldu satın alım sonrası yine buraya ekleme yaparım iyi akşamlar dilerim.

xDrive Anka gri kumaş modelini aldım N11 üzerinden indirim kodu ve kredi kartı bonuslarımla birlikte 6200TL'ye almış oldum. Almadan önce izlediğim incelemelerde ayakları demir ve koltuk kolçaklarında çelik detay vardı bana gelen versiyonda ayak sert plastik malzeme ile geldi sağlam gözüküyor kurulumunda epey uğraştım diyebilirim özellikle tekerleri ayağa sokmaya çalışırken ecel terleri döktüm yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ilk izlenimde biraz gıcırtı vardı ancak şu an o ses yok oldu hiç gelmiyor 178 77 kiloyum çok heybetli ve geniş bir koltuk olduğunu söyleyebilirim en yüksek ayarda sallanma mevcut ancak beni rahatsız etmiyor rahat ve uzun süreler üzerinde oturup deneyimlediğimi söyleyebilirim hafta sonları 8 saati geçiyor oturma sürem sonuç olarak bu koltuklar arasında kalırsanız benim gibi xDrive Anka'yı gönül rahatlığıyla alabileceğinizi söyleyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı