Hawk Fame oyuncu koltuğu alınır mı?

Bütçe
8000
Fame modelinden memnun musun fabdan daha iyi olduğunu mu düşünüyorsun? Bahseder misin kumaş ve oturma hissiyatından yastıkları ayarlanıyor mu?

Öncelikle Fab'dan bir tık daha iyi. Süngerleri biraz sert ama rahatlığı iyi. Kolçakları güzel 4D modeli kullanılıyor. Fab'da 3D modeli kullanılıyordu. Kumaş kalitesi iyi fab ile aynı sanırım. Görüntü olarak da Fab'dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Öncelikle Fab'dan bir tık daha iyi. Süngerleri biraz sert ama rahatlığı iyi. Kolçakları güzel 4D modeli kullanılıyor. Fab'da 3D modeli kullanılıyordu. Kumaş kalitesi iyi fab ile aynı sanırım. Görüntü olarak da Fab'dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Future modelini sipariş ettim , fame modeli hoşuma gitti fab'a göre ancak fame almama sebebim direkt şu oturduğun yerin yanında ki kolçağın altına gelen kısımda ki süngerler ana oturduğun yerden ayrı ve aynı hizada yüksek değiller fab veya future da ki gibi
1721585355528.png
1721585376978.png

Future modelini sipariş ettim , fame modeli hoşuma gitti fab'a göre ancak fame almama sebebim direkt şu oturduğun yerin yanında ki kolçağın altına gelen kısımda ki süngerler ana oturduğun yerden ayrı ve aynı hizada yüksek değiller fab veya future da ki gibi
Eki Görüntüle 2259831 Eki Görüntüle 2259832
O iki koltukda da deneyiminiz varmı varsa paylaşabilir misiniz özellikle işaretlediğiniz bölgeyi

Amazon'da fame serisi 6500 future serisi 8500 TL arkadaşlar sizce 2000 TL'lik bir fark var mı?

Fame fabdan daha kalın arka boşluğu biraz daha az fab yerinme fame alırdım. Future kullanıyorum. Kolçakları 4 özellikliyse 2K farkı verilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı