Hawk Future vs Adore Unique-S koltuk

Bütçe
13000

rohleder00

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Gigabyte RTX2070 Super, CPU: Ryzen 5 3600, PSU: FSP Hydro K700W 80+ Bronze, Anakart: MSI B550M Pro VDH Wi-Fi, RAM: 16GB (2x8) DDR4 3600MHZ CL17 HyperX Fury, Kasa: MSI MAG Forge 100R
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Merhaba,

xDrive, Hawk, IKEA ve adore mobilya mağazalarını gezdim. Çok tezatlar ancak bu 2 koltuk arasında kaldım.

Haftada 3 gün evden çalışıyorum. Günde 8-10 saat oturduğum oluyor. Bel, sırt, boyun ve kalça bölgelerimde ileride sorun yaşamamak adına minimum 6-7 sene kullanacağım bir koltuk almaya çalışıyorum.

20'li yaşlarımın ortalarında 177 boyunda 83 kiloyum.

Koltuklar hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Unique-S Yönetici ve Çalışma Koltuğu

Hawk Future Serisi Koltuklar

Merhaba,

xDrive, Hawk, IKEA ve adore mobilya mağazalarını gezdim. Çok tezatlar ancak bu 2 koltuk arasında kaldım.

Haftada 3 gün evden çalışıyorum. Günde 8-10 saat oturduğum oluyor. Bel, sırt, boyun ve kalça bölgelerimde ileride sorun yaşamamak adına minimum 6-7 sene kullanacağım bir koltuk almaya çalışıyorum.

20'li yaşlarımın ortalarında 177 boyunda 83 kiloyum.

Koltuklar hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Unique-S Yönetici ve Çalışma Koltuğu

Hawk Future Serisi Koltuklar

Türkiye'deyken Hawk Fab serisinden koltuğum vardı. Gayet rahat ve sorunsuzdu. Hawk'a yönelebilirsiniz bence.

Türkiye'deyken Hawk Fab serisinden koltuğum vardı. Gayet rahat ve sorunsuzdu. Hawk'a yönelebilirsiniz bence.
Diğer koltuk ile de kıyaslayarak mı söylüyorsunuz? Çünkü iki ürün de epey iyi gözüküyor. Bu bütçelere çıkılınca en azından bir değerlendirip karar vermekte fayda var.

Diğer koltuk ile de kıyaslayarak mı söylüyorsunuz? Çünkü iki ürün de epey iyi gözüküyor. Bu bütçelere çıkılınca en azından bir değerlendirip karar vermekte fayda var.

Hocam Adore'den önceden masamda vardı. Adore güzel bir marka fakat koltuğu nasıldır bilemem. Hawk bana daha iyi bir tercih gibi geliyor. Hawk'ın kutusundan süspansiyon yağı temizlik sıvı vb. gibi şeylerde geliyor. Bana kalırsa Hawk daha iyi bir tercih.

Bunu denedim ve belirttiğim seçeneklerdeki kadar rahat edemedim, yine de teşekkür ederim.

Hocam Adore'den önceden masamda vardı. Adore güzel bir marka fakat koltuğu nasıldır bilemem. Hawk bana daha iyi bir tercih gibi geliyor. Hawk'ın kutusundan süspansiyon yağı temizlik sıvı vb. gibi şeylerde geliyor. Bana kalırsa Hawk daha iyi bir tercih.
Ben oturdum ve epey rahattı sadece uzun süre kullanımı nasıl onu bilemedim. Sonuçta denemek için en fazla 3-4 dakika oturdum. Bir video eklemişler koltuk hakkında:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu denedim ve belirttiğim seçeneklerdeki kadar rahat edemedim, yine de teşekkür ederim.

Ben oturdum ve epey rahattı sadece uzun süre kullanımı nasıl onu bilemedim. Sonuçta denemek için en fazla 3-4 dakika oturdum. Bir video eklemişler koltuk hakkında:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer denediğiniz koltuk sizi gerçekten rahat hissettirdiyse onu alabilirsiniz ama Hawk'ında hakkı yenilmeyecek kadar iyidir.

Bir şey değil IKEA koltuklarda çok iyi bir firma benim koltuğumda IKEA'dan alınma ama stokta yok sanırım.
Ben de 5 yıldır Millerberget modelini kullanıyordum :) Yine de bu bütçelerde daha iyi alternatifler olduğunu düşünüyorum. Gidip deneyerek bu kanaate vardım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı