Hawk Gaming Chair Fab V3 kumaş oyuncu koltuğu alınır mı?

Baran30

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2020
Mesajlar
1.686
Makaleler
3
Çözümler
1
Yer
Antalya/Turkey
Arkadaşlar merhabalar, bu oyuncu koltuğunu almayı düşünüyorum, nasıl bir marka ve koltuktur? Sizce alınır mı? Kullanan var ise tecrübelerini anlatabilir mi?

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dün bayrampaşadaki yerinde gidip denedim. Deri olanını aldım. Kumaşa da oturdum kesinlikle bu fiyata alınacak en iyi koltuk. Çok rahat kolçakları aşagı yukarı sağa sola gidebiliyor.Geriye 180 derece yatıyor
 
Ben kullanıyorum geçen hafta geldi bir kaç sıkıntı yaşadım gelirken horoz lojistik sayesinde koltuktada bir mekanızması çalısmıyordu geldiğinde direk ücretsiz değişim yapabileceklerini söylediler destek konusunda baya ilgililer 2 yıl garanti olarak ücretsiz değişim yapiyorlarmış parçalari şuanlık memnunum.
 
Ben de siyah olanını almayı düşünüyorum.
Şu koltukla arasında kaldım. Kumaş deriye göre daha mı sertlik hissi veriyor? Veriyorsa bu daha mı iyi bir şey? Kafam karıştı açıkçası.
 
Hocam dün Bayrampaşa'daki yerinde gidip denedim. Deri olanını aldım. Kumaşa da oturdum kesinlikle bu fiyata alınacak en iyi koltuk. Çok rahat kolçakları aşagı yukarı sağa sola gidebiliyor. Geriye 180 derece yatıyor
Bayrampaşa'da nerede yerleri var? Bende Bayrampaşa'dayım, gidip denemek isteerim.
 
Bayrampaşa'da nerede yerleri var? Bende Bayrampaşa'dayım, gidip denemek isteerim.
Hocam çoğu konuda Hawk önerdiğiniz için kullandığınızı sanıyordum. Daha önce denediniz mi yoksa internette gördükleriniz kadarıyla mı tavsiye ediyorsunuz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı