Hawk Gaming Chair nasıldır?

Koltuk bu hafta başında elime ulaştı. Öncelikle horoz lojistik konusunda yanıldığımı söylemek isterim. Kargoya verildikten sonra 2 gün içinde getirdiler ürünü. Koltuğun kendisine gelirsek ilk söylemek istediğim malzeme kalitesi olarak hiç fena olmadığı. Ayakları, mekanizması falan çok sağlam duruyor ve hiç gıcırdama vs. gibi bir sorun yok. Ağırlığı da gayet yerinde. Üzerindeki kumaşın kalitesi ise düşük-orta kalite diyebilirim. Kullanmaya başladıktan 1 gün sonra oturma kısmının kumaşı sündü. Oturma kısmının genişliği kenar çıkıntıları da dahil edince 55 cm oluyor. Derinlik ise sırt yastığı ile beraber 42 cm civarı oluyor. Yastığı kaldırınca ise 50 Cm'yi geçiyor. Ancak yastıksız kullanmanız gerçekten çok zor, çünkü sırt kısmı dümdüz ve çok sert. Rahatlık konusuna gelecek olursak, koltuk kesinlikle rahat değil. Oturma ve sırt kısmı fotoğraflarda göründüğü gibi çok ince. Süngeri de diğer oyuncu koltuklarına göre daha sert. Bir taraflarım uyuşmadan 45 dakikadan uzun oturamadım. Ama daha önce plastik sandalye kullandıysanız buna geçince tabii daha konforlu gelebilir. Ancak konfor anlamında belediye otobüsü koltuğu ile aynı seviyede olan bu ürüne bu kadar para vermek bana çok saçma geliyor. Verdiğim paraya üzüldüm açıkçası.

Hawk gayet kullanışlı ben sevdim.

1- yok, doğrusu ben yaşamadım öyle bir şey.
2- ince ama rahat. Terletmiyor kumaş olduğu için.
3- kolçak mevzusunu bilmiyorum. Yani ben bir sorunla karşılaşmadım.
4- rahat lakin arada bir 10 dk mola versen iyi edersin.
5- benim koltukta düzgün çalışıyor.

Arkadaşlar siz ürünleri satın aldıktan sonra bayağı süre geçmiş yine bende şu anda koltuk arıyorum ve 400TL civarı bir fark verip xDrive markasını mı yoksa hawk markasını mı tercih etsem bilemedim doğrusu aldıktan sonraki kullanım süresinde sizi rahatsız eden sorunları söyleyebilir misiniz?
Benim merak ettiğim sorular ise şunlar:
1- gıcırdama var mı gece oyun oynadığım için evdekiler rahatsız olsun istemem?
2- oturma yeri ve sırt kısmı gerçekten fotoğraflarda XDrive'a göre çok ince duruyor sizi hiç rahatsız etti mi?
3- bir arkadaş kolçakta sorun yaşamış galiba aynı veya benzer bir sorun yaşayan var mı?
4- benim yeri geldiğinde 10 saat kadar bilgisayar başında süre geçirmem gerekebiliyor bu durumda nasıl bir sonuç veriyor?
5- süspansiyon'u, kolçakları vs. düzgün bir şekilde çalışıyor mu?
Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim ve hem xDrive hem de bu markayı kullanan birisi varsa onun yorumlarını da bekliyorum.

1-bence rahat. Sünger sertliği olarak bir tık sert ama uzun oturmalar için sorun çıkarmıyor asla.
2-kumaş kalitesi güzel sorunsuz. Öyle yırtılcak gibi bir durum söz konusu değil.
3-terleme biraz kişisel bir problem ben fazla terlerim. Ama deri koltuktan az terletiyor beni.
4-kolçaklar bence öyle çok kaliteli ürünler değil. İleri geri ve yukarı aşağı hareketleri çok pürüssüz değil.
5-ben boyun yastığını kullanmıyorum bana göre fazla şişik geldi.
6-bel yastığı rahat problem yok. Olmadan kullanamam.
7.ayaklar kesinlikle metal.

Kendimce cevap verebilirim. Bende kullanıyorum.
1. ben gayet rahatım. 1.76 boy 65 kilo olarak bağdaş bile kurabiliyorum.
2. çabuk yırtılacak bir kumaş kullanılmamış. Sağlam dikilmiş. Hatta bel ve boyun yastıkları fermuarlı ve içindeki çıkarıp yıkayabiliyorsun.
3. kumaş olmasının etkisini burada hissediyorsun. Şuana kadar deri koltuktaki gibi bir terleme yaşamadım.
4. kolçaklar fena değil. 10 üzerinden puanlayacak olsaydım 8.5 falan verirdim.
5. boyun yastığı boyun boşluğumu cuk diye dolduruyor. Özellikle dizi film izlerken yatırıyorum ohh miss.
6. yastıklar gayet rahat. Hatta belli bir süre kullandıktan sonra yastıkları arıyorsun.
7. ayaklar metal şüphen olmasın.

Ben ürünü bizzat deneme fırsatı buldum denemeden almak istemedim. Ürünün ilk olarak kumaş olması dikkatimi çekti. Boyum 1.80 kilom 70 koltuğa cuk diye oturdum ve rahat olduğunu söyleyebilirim. Kolçakları sağa sola dönüyordu fakat sağlam olmadığı için o özelliği kaldırmışlar. Koltukta herhangi bir sıkıntı çıktığında parça değişimini makul fiyatlara yaptıklarını söylediler. Onun dışında dün akşam sipariş verdim araya hafta sonu girdiği için ne zaman gelir bilmiyorum. Geldiği zaman daha detaylı bir inceleme ve açıklama yaparım.

Merhaba arkadaşlar biraz geç olsa da konuyu gördüm size toplu olarak bir sorum var hawk sertmiş biraz ben sert sevmiyorum yumuşak seviyorum bu nedenle xDrive almak istiyorum ama hawk da beni tatmin eder mi? Forumda doğru düzgün alan yok lütfen yardım edin.
 
Ulan su koltuk gelmediki yorumlarımı yapayım 5 gundur horoz lojistik bursa şubesinde teslim edecekler şikayet ettim yarına bekliyorum inşallah gelir...

Merakla bekliyorum bende alacağım da bu tam şaç baş yolmalık bir iş hawk alacağım kumaş diye ama çok yumuşak değil diyorlar xDrive alacağım deri rahattır diye terletir diyorlar beynim yandı:) buraya da konu açtım derseniz sevinirim:)
 
O değişir. Ben 5-6 saat oturuyorum bir problem yaşamıyorum. He yorulduğum oluyor mu? Oluyor. Gidip 5-10 dakika yürüyorum. Alınabilir mi evet alınabilir bence gayet tatminkar. Kendimce.
 
xDrive koltuk ile hawk koltuk aynı süngeri kullanıyor.Sertlik yumuşaklık farkı olacağını sanmam.İkiside 60DNS sünger kullanıyor en nihayetinde. Deri kaplamadan dolayı bir tık daha yumuşak olur mu bilemem.Sünger yumuşak olursa mecbur yoğun olması gerekir yoksa oturdukça içine çökeceği için uygun olmaz.
Sertten kasıt süngerin yoğunluğu aslında.
 
Horozlojistik ile yaşadığımız büyük problemlerden sonra koltuk bugun elime geçti nickde bir yanlıslık yaptıkları için tekrar doğru nick ile bir yastık daha göndereceklerini söylediler fakat koltuğun sol taraftakı havaya kaldıran mekanızmasıda calısmadı bende bunuda ücretsiz değiştireceklerini söylediler ama ben o mekanizmanın gereksiz oldugunu dusundugum ıcın tekrar mekanizmayı söküp iade etmekle ugrasmak istemedim daha sonra sorun cıkarsa gene ücretsiz olarak yeni mekanizma gönderebileceklerini ilettiler. Koltuk rahat özellikle bel yastığı belboşluğunuzu doldurduğu ıcın rahatlık sağlıyor kumaş olmasından ötürü tercih etmiştim nemli bir yerde yaşayınca yazın deri koltuk perişan ediyor şuanlık izlenimlerime göre rahat bir koltuk ama istanbul dısında teslimat horoz lojistik ile olduğu için horoz lojistik tam bir fiyasko. birde kolçaklar hafıf daha uzun veya daha geride olsaymış daha mükemmel olurmuş.
 
eğik kullanımda genelde belim ağrıyor hocam. 90 derece dik kullanım vardır galiba ne kadar dik bence o kadar iyi. Ayrıca kağıt kalemle çalışırken konforlu olur mu?
185 Boyum var boynumu rahatça destekler mi. Şu anki sandalye acayip bel ve boyun ağırısı yapıyor
 

Geri
Yukarı