Hawk mı xDrive mı?

Bütçe
6000
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhaba, iki markadan da birkaç koltuk baktım. Aynı fiyatta birkaç koltuk var lakin rahatlıkları konusunda emin değilim. Kodlama yaptığımdan ötürü bilgisayar başında çok uzun süreler geçiriyorum, hangisi benim için daha rahat olacaktır? Bütçem maksimum 6 bin. Baktığım ürünler:

Hawk Fab V6
xDrive Toryum
xDrive 15'li

Hawk xdrive kullanmış biri olarak en son yönetici ofis koltuğu almaya karar verdim seduna thunder pro aldım gayet rahat konforlu yormuyor ağrı vs olmuyor tabi boy kilo önemli bu noktada .

Hawk xdrive kullanmış biri olarak en son yönetici ofis koltuğu almaya karar verdim seduna thunder pro aldım gayet rahat konforlu yormuyor ağrı vs olmuyor tabi boy kilo önemli bu noktada .
Ben de almayı düşünüyorum hocam, bütün modelleri denedim ama bir tek şu Seduna Thunder Pro'yu deneyemedim, boyu kısalar için mi daha uygun bu koltuk? yaslanmaya müsade ediyor mu?

Kardeşim sana şuan kullandığımı önerebilirim terletmez bel boyun ağrısı yapmaz ben yaşamadım açıkcası konforlu bu modeli önerebilirim

Seduna thunder pro bütün opsiyonlar mevcut geri yatma sabitleme kollar yukarı aşşağ ileri geri oynatma vs falan mevcut

Ben de almayı düşünüyorum hocam, bütün modelleri denedim ama bir tek şu Seduna Thunder Pro'yu deneyemedim, boyu kısalar için mi daha uygun bu koltuk? yaslanmaya müsade ediyor mu?
Senin boyun ve kilon için gayet ideal uygun bir model

Dosya Ekleri

• IMG_4488.jpeg
    IMG_4488.jpeg
    81,7 KB · Görüntüleme: 95

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı