Hawk vs Exvega

DaynusSafa

Hectopat
Yıllardır ofis koltuğu kullandım fakat uzun süreli oturmada bel ağrısı, bu aralarda kamburluk başladı. Bende koltuğu değiştirme vaktinin geldiğini düşündüm. Hawk alırsam future, Exvega alırsam andromeda almayı düşünüyorum. Hangisini almalıyım?

Açık ara Hawk derim. Ürünü 3 yıldır kullanıyorum fab v6'yı. Kedim tırmalamayı tırnaklarını törpülemesini çok seviyor ve bunu koltuğum üstünde yapıyor 3 yıldır bana mısın demedi en ufak çizik yok e bir de yazılımcıyım her gün saatlerce oturmama rağmen hiçbir sorun yok.

Açık ara Hawk derim. Ürünü 3 yıldır kullanıyorum fab v6'yı. Kedim tırmalamayı tırnaklarını törpülemesini çok seviyor ve bunu koltuğum üstünde yapıyor 3 yıldır bana mısın demedi en ufak çizik yok e bir de yazılımcıyım her gün saatlerce oturmama rağmen hiçbir sorun yok.

Sizce fab serisimi almalıyım yoksa future serisi mi?

Alalı 2 yıl oldu hocam ve yukarıda anlattıklarıma bakın. Memnun olmamak elde değil.
Bazıları iyi bazıları kötü diyor çok arada kaldım. Yazılımcıyım demişsiniz muhtemelen sakin ve normal oturuyorsunuzdur. Acaba bu 3-4 aya koltuğu pert edenler mi üstünde tepinip duruyor anlamadım vallahi :D

Bazıları iyi bazıları kötü diyor çok arada kaldım. Yazılımcıyım demişsiniz muhtemelen sakin ve normal oturuyorsunuzdur. Acaba bu 3-4 aya koltuğu pert edenler mi üstünde tepinip duruyor anlamadım vallahi :D

Hiç sakin değilim aksine tam deli gibiyim :D oyun da oynuyorum zaten. Merak etmeyin ben kendim kullandığım için memnun olduğum için önerdim hocam. Yanında bakım kiti vs. her şeyini gönderiyorlar ben bakım bile yapmadım aldım alalı :D gönlünüz ferah olsun Yüce Rabbim nasip ederse 2 seneye düğünüm var kendi evime dahi götüreceğim :D

Hiç sakin değilim aksine tam deli gibiyim :D oyun da oynuyorum zaten. Merak etmeyin ben kendim kullandığım için memnun olduğum için önerdim hocam. Yanında bakım kiti vs. her şeyini gönderiyorlar ben bakım bile yapmadım aldım alalı :D gönlünüz ferah olsun Yüce Rabbim nasip ederse 2 seneye düğünüm var kendi evime dahi götüreceğim :D
Çoğu kötü yorumda görüyorum mekanizma elimde kaldı 2 aya çöktü vs gibi ne düşünüyorsunuz? :D

Dostum sanırım dediklerimi anlamadın veya anlamak istemedin bilmiyorum ben sana detaylıca anlatayım bak ürün iki yıldır elimde çok aktif bir şekilde kullanıyorum günde neredeyse beş ila 10 saat arası kullanıyorum sen düşün bir de kedim var ve tırnaklarını törpülemeyi çok sevdiği için sabah akşam bu koltuğu tırmalıyor ona rağmen ne bir dikişte açılma ne bir kozmetik bir zarar bunların hiçbirini görmedi mekanizması elinde kalan insanlar mutlaka ürünü kurcalamıştır ve elinde sonunda bozmuştur. Şu an dünya üzerinde gerekli veya gereksiz teknolojik veya değil olmayan herhangi bir ürünün hepsinde kötü yorum mevcut iyi yorum da mevcut ben kendi kullanıcıların ellerimi anlattım sana ve bir sorun yaşamadığını söyledim zaten mekanizmasında bir problem olsaydı veya elimde kalsaydı önermezdim burada veya şöyle bir sorun yaşadım derdim sorun yaşamadım demenin aksine anlatabilmişimdir umarım 1.95 boy 95 kilo adamım bir de. İçine çökmesi için veya mekanizmanın elinde kalması için tuna tavus gibi 170 180 kg bir insanın falan oturması gerekiyor sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı