Hawk vs xDrive vs XPrime

Bütçe
10.000

Emresayar35

Decapat
Daha fazla  
Herkese selamlar, oyuncu koltugu almak istiyorum dayanıklı, uzun ömürlü ve konforlu. Max 10 cıvarında önerilerine açığım.
Birkaç marka baktım Hawk, xDrive ve XPrime gibi hangisi daha iyi karar veremedim. Deneyim eden kullanan var ise yazarsa sevinirim saygılarla.

XPrime kullanıyorum. Sanırsam aralarında en ucuzu o. Alalı 5 yıl oldu ve hiçbir sıkıntısı yok.Şu anki seriler kumaş kaplama, benim aldığım zamanda deriydi o yüzden dökülüyor. Onun dışında rahat ve sağlam. Koltukta oturuş şeklim biraz garip. Bacağımı kol dayama yerine abanarak koyduğum için ilk zamanlar kırılır diye korkmuştum. 5 yıl oldu hala sapasağlam.

Herkese selamlar, oyuncu koltugu almak istiyorum dayanıklı, uzun ömürlü ve konforlu. Max 10 cıvarında önerilerine açığım.
Birkaç marka baktım Hawk, xDrive ve XPrime gibi hangisi daha iyi karar veremedim. Deneyim eden kullanan var ise yazarsa sevinirim saygılarla.
İllede bu üçünden birisi dersen xDrive, ama hepsinden öte ExVega var.
Hawktan kesinlikle koşarak kaçmalısın. Kaliteli olduğunu iddia edenler ya çok şanslılar ya da hayatlarında kaliteli koltuğa oturmamışlar.

İllede bu üçünden birisi dersen xDrive, ama hepsinden öte ExVega var.
Hawktan kesinlikle koşarak kaçmalısın. Kaliteli olduğunu iddia edenler ya çok şanslılar ya da hayatlarında kaliteli koltuğa oturmamışlar.
Ben xdrive toryum ve hawk fab4 (siyah) arasında hâlâ karar veremedim. Hawk nedense çok övülüyor, çözemedim. Kumaşı kaliteli diye belki övülüyor diye tahmin ediyorum ama benin önceliğim rahatlık. Kumaş bir tık kalitesiz olsa bile kumaş yani altı üstü oturma rahatlığı daha önemli kısaca :) xprime titan da (5400 tl gibi) indirimde gerçi ama vazgeçtim çok dayanmaz dedikleri sıra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı