- Makaleler
- 3
Ne laf yaptın ki kıvıracağız? Böyle bir mesajı normalde güler geçerdim de neyse...Neyi kastettiğimi gayet iyi anladınız lafı kıvırmaya çalışmayın.
Ne laf yaptın ki kıvıracağız? Böyle bir mesajı normalde güler geçerdim de neyse...Neyi kastettiğimi gayet iyi anladınız lafı kıvırmaya çalışmayın.
2990WX'in oyunda geri kaldığı çok nokta var. Oyun için en performanslı işlemci değil. Her şeyi yapamıyorsunuz doğal olarak oyun performansı iyi olmadığı için. Ancak profesyonel anlamda tam bir canavar.İşte 9900k'yı sadece oyun için kullanırsın ama 2990WX'i her şeyi yaparsın. İntel ile de yaparsın ama 2990WX❤ kadar değil.
Allah'tan ülkede böyle insanlar var da biz de rahatızBakın taktiği veriyorum ilk olarak almak istediğin ürünlerin markasında test edici olarak işe giriyorsun sonra parçayı yanlış bir sebepten yakmış gibi gösteriyorsun ve parça sen de kalıyor. Bu taktiği fazla uygulamayın anlamasınlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.