Hayallerdeki PC

İşte 9900k'yı sadece oyun için kullanırsın ama 2990WX'i her şeyi yaparsın. İntel ile de yaparsın ama 2990WX❤ kadar değil.
2990WX'in oyunda geri kaldığı çok nokta var. Oyun için en performanslı işlemci değil. Her şeyi yapamıyorsunuz doğal olarak oyun performansı iyi olmadığı için. Ancak profesyonel anlamda tam bir canavar.

Bakın taktiği veriyorum ilk olarak almak istediğin ürünlerin markasında test edici olarak işe giriyorsun sonra parçayı yanlış bir sebepten yakmış gibi gösteriyorsun ve parça sen de kalıyor. Bu taktiği fazla uygulamayın anlamasınlar.

Bakın taktiği veriyorum ilk olarak almak istediğin ürünlerin markasında test edici olarak işe giriyorsun sonra parçayı yanlış bir sebepten yakmış gibi gösteriyorsun ve parça sen de kalıyor. Bu taktiği fazla uygulamayın anlamasınlar.
Allah'tan ülkede böyle insanlar var da biz de rahatız :) Yanlış anlamayın dalga geçmiyorum.

O değil de masanın arkasındaki kablo bağlantıları.
Hayaller:
24ED7F6F-646C-4607-AAD8-4D0524205FEE.jpeg

Gerçekler:
ECC287B9-7937-4D2B-B1A4-79C249A92516.jpeg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı