Hayallerimiz

• Konuyu başlatan Pl3x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 102
  • Görüntüleme 6.854
1.si ölmemek 2.si en son çıkan PlayStation ve oyun bilgisayarı 3.sü Microsoft'un ve Sony'nin sahibi olmak 4. ve son olarak zengin olmak.

Hayal gücünün sınırı yoktur. Hayalleri yüksek beklentileri düşük tutmak lazım. Beklenti düşük olsun ki sonuç düşük olursa üzülmeyelim. Eğer sonuç yüksek olursa fazlasıyla sevincini yaşayalım. :)

O zaman ermenilere yapmadığımız soykırımı yapmak istiyorum :D.

1. LGS'den Full çekip Galatasaray lisesine gitmek.
2. Etrafımdaki aptallardan izole olmak. beni kibirli olarak görmeyin, bisiklet kornasını ağzına takıp ciyak ciyak bağıran bile var.
3. Mutlu olmak.

Çok yüksek beklentim yok hayatımdan. Şu an hayallerimi yaşıyorum demek absürt kaçabilir, o yüzden mutluyum daha iyi olur.

Çoğumuz, torunumuz da öldükten sonra kimsenin hatırlamayacağı, bir mezar taşından ibaretiz. Ben bu durumu yaşamak istemiyorum, bir şekilde bir şeyler başarıp, ölsem bile böyle birisi vardı denmek istiyorum. Ölüm zamanım gelene kadar da, emeklerimin karşılığını almış, başarılı ve özgür bir şekilde yaşamak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı