Hayallerimizi söyleyelim

Eğer bir gün kendimi baba olabilecek psikolojik yeterlilikte hissedersem 4-5 yaşlarında bir kız çocuğu evlat edinmek istiyorum. Hem talihsizliklerle başladığı hayatında iyi şeyler yapması için kendimi adayabilirim hem de sürekli peşimde koşturan ve bana sonsuz bir güveni olan hafif ukala bir kız çocuğum olması yıllardır en büyük hayalim.

Daha kız arkadaşım beni evlenmeye ikna edecek de... Kendimi çocuk yetiştirmek gibi olabilecek en büyük sorumluluğu almaya hazır hissedeceğim de... Üstüne ben onu bir kız çocuğu evlat edinmeye ikna edeceğim de... Zor iş ama büyük hayalim ve büyük sözüm var, hazır hissettiğim anda yapacağım.

Bunun dışında huzurlu bir hayata zaten sahibim, gayet yüksek kazancım var, güzel ve genel olarak (2 istisnası oldu) aklı başında bir kız arkadaşım var, çok değer verdiğim 20-25 yıllık arkadaşlıklarım var. Kısacası hayatımda kendimi çocuk yetiştirmeye (ve evlenmeye) hazır hissetmem hariç kalan her şey çok fazlasıyla mevcut.
 
Not: O kadar emekle ve özveriyle yetiştirdiğim kızımın karşısına bir gün şantajcı bir erkek çıkarsa ona şimdiden geçmiş olsun, ne o erkeğin ne de ailesinin gözünün yaşına bakmam. Mesaj yerine gider, burada o kendini biliyor...
Bu kısmı okurken bir fena oldum.

Aklımdan her gün yüzlerce böyle olayın olduğu geçti. Gerçekten çocuk yetiştirmek zor, onu korumak ise daha zor.

Bir deli çıkıp emek falan dinlemeden "saplantılık" yapacak üstüne bir de adaletin ona gerekli cezayı vermeme ihtimali var ki...
 
Gerçekleşme ihtimali olan şeyleri söyleyeceğim.

Samsung Galaxy A71.
Logitech G305 Lıghtspeed.
Forza Horizon 4.
Bir de şu an için şart değil. Ama bir orta seviye sistem olur ise hayır demem😂 5600XT, 2060. i5 bir sistem.

Geri kalanı bedenim ve vücudum ile ilgili. O biraz özel kaçıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı