Hayallerinizi gerçekleştirmek kaç TL'ye ihtiyacınız var?

H_Y_D_R_A

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800
Hayalinizi ya da hayallerinizi gerçekleştirmek icin kac TL'ye ihtiyacınız var?

Bana kalırsa bir 15-20 milyon falan istediğim evi ve arabayı alır geri kalanını da arabamın depo masrafı, yiyecek içecek, giyecek, alacak bir seyler için gerekli olan parayı cıkarmak adına faize koyardım.

Bana kalırsa bir 15-20 milyon falan istediğim evi ve arabayı alır geri kalanını da arabamın depo masrafı, yiyecek içecek, giyecek, alacak bir seyler için gerekli olan parayı cıkarmak adına faize koyardım.

En az 17 milyon TL ama 30 olursa çok daha rahat gerçekleştirebilirim hayalimi.

434.89 TL'ye.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250718-154842_Trendyol.jpg
    Screenshot_20250718-154842_Trendyol.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 62

Şöyle bir 12 13 olsa 3 daıre alırdım hepsını kıraya verırdım gerı kalan parayla da bir araba alırdım.

Hayalleri gerçekleştirmek için net bir rakam söylenemez bana kalırsa, sana 15-20 milyon yerine 15-20 milyar verseler şuan hayal ettiğinden çok daha farklı şeyler düşünmeye başlarsın bunun sonu yok.

Hayalleri gerçekleştirmek için net bir rakam söylenemez bana kalırsa, sana 15-20 milyon yerine 15-20 milyar verseler şu an hayal ettiğinden çok daha farklı şeyler düşünmeye başlarsın bunun sonu yok.

15-20 milyar verseler tabii farkli seyler düşünürüm hocam. 100 milyonluk Lamborghini'ye cok buyuk ihtimal erişemem ama 10 milyonluk bir BMW veya Mercedes'e bir şeyler satarak, veya bir şekilde para sahibi olarak erişebilirim.

Bence yeterli gibi, bu arada ne için hocam o?

O hayalden ziyade hayatımı kaç paraya düzene sokarım sorusuna cevap oluyor. Benim hayalimi gerçekleştirmem için 400 Bin TL yetiyor mesela.

O hayalden ziyade hayatımı kaç paraya düzene sokarım sorusuna cevap oluyor. Benim hayalimi gerçekleştirmem için 400 bin TL yetiyor mesela.

Düzene sokmak dersek hocam 2 milyona bile okeyim ben, şu an 3 tane arabayı tip güç gibi nedenlerden cok beğeniyorum ve en ucuzu 12 milyon. Bende hayalimdeki en ucuz araba ve ortalama bir ev icin minimum 20 milyon diyorum mesela. Ama normal şartta dediğim gibi 2 milyon olsa yeter su anda.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı