Hayat felsefeniz nedir?

Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Ne büyük savaşı gördük ne de büyük buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş, en büyük buhranımız hayatlarımız.

İ'm only human...
Bu yetiyor bana.
Onun dışında zaman yönetimi, verimli çalışma en büyük prensibim.
Her yıl aralıkta oturup deli gibi yeni yıl planı yaparım 1 sat önce bitti planım. Şu an keyfim yerinde bu yıl hedefime uydum yeni yılı bekliyorum... En önemlisi bu sene zaten eylül ayını atlatınca benim için bambaşka bir hayat başlayacak...
Kendine verdiğiniz sözleri tutun ve mutlu olun daha iyisi yok galiba...
Finallerden sonra gezme tozma ve gazlama yapacağız sonra 1 sene çalış eylül bitince ise yeni hayata merhaba de megaton...
Benden mutlusu yokk😀

@Bir Matmazel
Her cümlenin bir anlamı var, ve cümlelerin içinde de kelimeler var.
Bir kelimenin, tek bir cümle gibi bir anlam taşıyabildiği metinlerinden bahsediyorum.

Bu benim Türkçe bilmediğimin değil, sizin düşünemediğinizin göstergesi olarak burada kalsın.

13 yaşındaki çocuklar gibi sorularıma laf sokmaya çalışarak cevap verirsen bir yere varamayız.
Virgülüme laf edip virgülden sonra ve kullanman da mükemmel ya.
Keşke o söylediğin kelimeler arasına özne de ekleyebilsen. Ya da kendi zihninde anlamı olan cümleleri başkalarının da senin zihnindeki gibi anlamak zorunda olmadıklarını öğrenebilsen.

Virgülüme laf edip virgülden sonra ve kullanman da mükemmel ya.
Keşke o söylediğin kelimeler arasına özne de ekleyebilsen. Ya da kendi zihninde anlamı olan cümleleri başkalarının da senin zihnindeki gibi anlamak zorunda olmadıklarını öğrenebilsen.
3-4 kere öznenin benim mesajım için ayrılmış olan bölümde sizin mesajınızdan alıntılayarak size anlatmaya çalıştığımı söyledim. Daha da uğraşamam sizinle. Az eğlenebilirdik ama iyice suyunu çıkarttınız.

Ben kendi zihnimden aralarında düşünerek bağlantı kurabiliyorsam, siz de direkt "Sen gerçekten Türkçe bilmiyor olmalısın." demektense beyninizi kullanmaya çalışarak bağlantı kurabilirsiniz.

Cevabını verdiğim her şeyi es geçip, cevabını verdiğim şeylere atlıyorsunuz. Salatalık taklidi yapmayı acilen bırakmalısınız.

Son düzenleme:
3-4 kere öznenin benim mesajım için ayrılmış olan bölümde sizin mesajınızdan alıntılayarak size anlatmaya çalıştığımı söyledim. Daha da uğraşamam sizinle. Az eğlenebilirdik ama iyice suyunu çıkarttınız.

Ben kendi zihnimden aralarında düşünerek bağlantı kurabiliyorsam, siz de direkt "Sen gerçekten Türkçe bilmiyor olmalısın." demektense beyninizi kullanmaya çalışarak bağlantı kurabilirsiniz.

Cevabını verdiğim her şeyi es geçip, cevabını verdiğim şeylere atlıyorsunuz. Salatalık taklidi yapmayı acilen bırakmalısınız.
Ya gerçekten dilinden anlamıyorum" cevabını verdiğim her şeyi eş geçip, cevabını verdiğim şeylere atlıyorsunuz" ne ya? 😂😂

Çoğu şeyi oluruna bırakıyorum biraz kumarbazlık da denebilir ama oynadığım kumar hayatım. Hayatımızı değiştirmeye çok fazla çalışıyoruz yön vermeye çalışıyoruz ama asla istediğimiz şey tam olarak olmuyor biraz sürükleniyoruz zaten sürüklenme ihtimalimiz varken bu çaba bana boşa gibi geliyor dalgalarda boğulmamak için kendini akıntıya bırakman gerekir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı