Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
-Gösterilen iyi yüzü suiistimal etmemek.
-Başkalarını rahatsız etmemek kaydı ile istediğin gibi yaşamak.
-Kimseye yüz vermemek.
-Günümüz kızları gibi şımarık olmamak. Çünkü kendilerini bir halt zannedip insanları rencide etmeyi ve yapmacık davranmayı iyi bir şey zannediyorlar.Bunu bizzat tecrübeledim.
Not:Son maddemi kendini şımarık gören kızlar alınsın.
"Şarkiyi yürek söyler dil onun süsüdür"
"Sadece aptallar zeki olduklarını iddia ederler."
"Beynimiz soyut kavramları kavrayabilen tek duyu organımızdır ve onu kullanmayanlar somut bir dünya ile yetinirler."
"Sırtınızı güneşe verin, ozaman başınızı kaldırabilirsiniz."
Kimi marjinalleşmeyi bile moda haline getirip sacma sapan bir yaşam sürebilir farkli olmak için farklı davranmayin gerçekten farklılık yaratin.
Ve hâla yaşadığını sananlar... Modernleşmiş dünya yalanina biz insanlar modern köle olmuş kimi canını kimi cananını kimi hiç olmamış aşkını kaybediyor ve hâla kimse buna karşı çıkmıyor. Ben dahi. Peki neden çok tembelim.
İnsanları kullanırım özelliklede sevmediklerimi yapmam bunu gerçek dost dediklerime yada benim üstüm olan kişilere ama rakibim yada yaşıtımsa hiç acımam sonuna kadar kullanırım onları işim bitincede kullanılmış peçete gibi atarım. Buda benim hayat felsefem.
Hayat hak etmeyenlere acımak için çok kısa...