Hayat için tavsiyeler

Hocam bu olayda biraz da iradenin de etkisi var midir?

Cok var hocam. Ben ilk baslarda pek yapamiyordum. Cunku yapacak bir şey yoktu. Sonradan bir seyler buldukca unutmaya başladım. Bu surecte cok aklima geldi ama irademe sahip cikip diziye, oyuna vs. odaklandim. Sonuç olarak da arada aklima gelsede artik cok daha az geliyor.

Hocam peki o sıkıntıyı bu tür aktivitelerle duzeltebildiniz mi?

Hocam fiziksel bir hobi edinin müzik aleti, bir spor dalı gibi spor için önerim dövüş sporları veya fitness ama ciddi yapın öyle iki gün yapıp yavana atmayın kendinizi daha iyi hissedeceksiniz aklınıza yaşadığınız olay gelmeyecek zamanla da unutacaksınız.

Hocam fiziksel bir hobi edinin müzik aleti, bir spor dalı gibi spor için önerim dövüş sporları veya fitness ama ciddi yapın öyle iki gün yapıp yavana atmayın kendinizi daha iyi hissedeceksiniz aklınıza yaşadığınız olay gelmeyecek zamanla da unutacaksınız.

Hocam okula gittiğim için yapacak vaktim ve yapacak halim kalmıyor bu sebepten her şeyi içime atıyorum.

Hocam bende ayniyim. Kafaya fazla takmayacamsiniz, kafanizi dagitacaksiniz. Hayat benim icinde ayni nefret ediyorum ama dusunmek yerine dizi veya oyun oynayarak kafami dagitiyorum, dusunmemeye calisiyorum. Size de bunu oneririm. Sosyal aktivitelere katilabilirsiniz. Arkadaslarinizla bulusun, bir kafeye falan cikin. Bir kursa gidebilirsiniz, ornegin Kick box, box, futbol, basketbol, gym.
Aktif 2 yıllık lisanslı boksörüm. Kafam ne zaman dolu olsa her gün gider sert bir antrenman yapardım. Hoca 5dk orta tempo ip atlayın derdi ben yüksek tempo atlardım. O gün dövüşlü antrenman varsa karşımdakine söylerdim sert oyna bana diye. Diş teli var bende. Dudağımı kesmiyor, parçalıyor. Bir hamuru iki parmağınla ileri geri yapar gibi düşün. Bu tarz sporlar sadece insana zarar veriyor böyle hayata küskün insanlar için. Ben tavsiye etmiyorum. Ben kendime zarar vermeye meyilli birisiyim. Bu sebepten kendime suskun kalıyorum ama bir arkadaşım yapmaya kalkarsa kesinlikle böyle bir şeye izin vermem.

Basketbol olabilir veya gym. Basketbol olursa bence cok daha iyi çünkü fitness ciddi bir para sömürgesi. Belki iyi vücut hayata geri tutundurmaya yardımcı olur ama cidden çok fazla maddi anlamda götürüsü var. Yok pirinç yok tavuk yok aylık salon parası yok kıyafet yok supplement vs. sayar da gider.

Ama basket için sadece bir ayakkabı ve bir basket topu yeterli. Eğer belediyenin ücretsiz kurslarına giderseniz orada toplar oluyor siz bireysel almak isterseniz evde dursun diyorsanız alırsınız. Hem basketçiler çok havalı geliyor bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı