YorgunAsker
Decapat
Daha fazla
Aktif 2 yıllık lisanslı boksörüm. Kafam ne zaman dolu olsa her gün gider sert bir antrenman yapardım. Hoca 5dk orta tempo IP atlayın derdi ben yüksek tempo atlardım. O gün dövüşlü antrenman varsa karşımdakine söylerdim sert oyna bana diye. Diş teli var bende. Dudağımı kesmiyor, parçalıyor. Bir hamuru iki parmağınla ileri geri yapar gibi düşün. Bu tarz sporlar sadece insana zarar veriyor böyle hayata küskün insanlar için. Ben tavsiye etmiyorum. Ben kendime zarar vermeye meyilli birisiyim. Bu sebepten kendime suskun kalıyorum ama bir arkadaşım yapmaya kalkarsa kesinlikle böyle bir şeye izin vermem.
Basketbol olabilir veya gym. Basketbol olursa bence cok daha iyi çünkü fitness ciddi bir para sömürgesi. Belki iyi vücut hayata geri tutundurmaya yardımcı olur ama cidden çok fazla maddi anlamda götürüsü var. Yok pirinç yok tavuk yok aylık salon parası yok kıyafet yok supplement vs. sayar da gider.
Ama basket için sadece bir ayakkabı ve bir basket topu yeterli. Eğer belediyenin ücretsiz kurslarına giderseniz orada toplar oluyor siz bireysel almak isterseniz evde dursun diyorsanız alırsınız. Hem basketçiler çok havalı geliyor bana.
Hocam yukarıda belirttiğim gibi okuldan maalesef süre ayiramiyorum.