Hayat nasıl gidiyor?

Merhaba. Anlamsız bir şekilde kendimi bir anda üzgün hissettim bir anda hayatı sorgulamaya başladım nedensizce "neden ben?" diye. Aslında neden olduğunu biliyorum kargo beklemeyi hiç sevmem nefret ederim. Üstelik hafta sonu sipariş ettiğim için hafta sonu siparişler işleme alınmıyormuş sanırım. Pazartesiyi bekleyeceğim bir türlü sipariş kargoya verilmeyecek vb. çok sıkıldım sıkılmaktan geberiyorum aaaaaaaa. Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz? Sıkılmamam için ne tavsiye edersiniz?

Bizde derdimiz var sanıyoruz kardeşim. Senin dertlerinin ve hayat gidişin benim hayat gidişatında çok fark var çok zor günlerdeyim hayırlısıyla atlatacağım.
 
Bizde derdimiz var sanıyoruz kardeşim. Senin dertlerinin ve hayat gidişin benim hayat gidişatında çok fark var çok zor günlerdeyim hayırlısıyla atlatacağım.
Aynen öyle en dertlisi benim Allah herkesin monitörünü gün içinde gelmesini nasip eylesin amiiin Allah kimseye benim derdimi yaşatmasın.

Zor günlerinizi inşallah atlatırsınız :(

(Mönitörüüüüüüm)
 
İyi desem değil, kötü desem o da değil orta karar desem hiç değil. Ortalıkta öyle takılıp duruyorum.

Hayatımdaki olayları bir kez olsun kontrol altına alabilsem herhalde çok daha iyi olabilir ama ne hayatı ne de kendimi kontrol altına alabiliyorum. Küllüm zarar durumundayım herhalde. :D

Neyse elbet vardır her şerde bir hayır.
 
Sabahın köründe işe gidip akşamın köründe eve geliyorum ve aldığım para ile kendi ihtiyaçlarımı zor karşılıyorum. Ve daha 19 yaşındayım önümde daha çok yıl var. Bir yandan da üniversite okuyorum 2 dersten büte kaldım. Çok sıkışık bir durumdayım. Umarım içinden çıkarım.
 

Geri
Yukarı