Hayat nasıl?

Dostum hazır yaşıtımı bulmuşken alakasız bir soru soracağım ayıp olmazsa. Sen 9 ve 10'da matematik çalıştın mı? 10'dan 11'e hazırlık videoları izliyorum millet trigonometri soruları falan çözüyor ben daha geometri bilmiyorum :D

Maalesef hayır.
1 ayda 9 ve 10.sınıf sayısal derslerini bitireceğim umarım.
 
Kötü. Sözelde 280K'ya girdim ve istediğim bölüme şuan tutmuyor. Dünden beri iki paket sigara bitirdim üzüntüden.
 
Yaşamaktan pek keyif almıyorum.
Ne bileyim yeni bir tecrübe falan edineyim diye çalışmayı da denedim ama yevmiye alırken herhangi bir duygu bile hissetmedim, " 12 saatin karşılığı bu mu oluyor? " dedim ve işten ayrıldım.

Umarım daha iyi günler geçiririz hep beraber.
 
Ben durumumdan memnunum. Her şey RTX 3090, PS5, Iphone 12 değil. Yarını görebileceğiniz bile muamma. Kendi kendinizi kısıtlıyorsunuz. Çıkın dışarı rahat rahat dolaşın gezin tozun, bu para gerektirmez. Arkadaşlarınızla gezin. Arkadaşınız yoksa arkadaş edinin. Hayatınız hem kısa hem de uzun olabilir. Buna göre yaşayın.
 
Ne yapalım? Bisiklet alıp bisiklet yolu olmayan yollardan, yokuşlardan mı çıkalım? Havuzlara mı gidelim? (25TL/Saat)

Başka bir ülkeye tatile mi gidelim? Ya da şehre? Tatile gidelim mi? :)

Kız tavlayıp Niğde gazozu içmeye mi götürelim? :)

Bana yapılacak bir şeyler söyle lütfen. Türkiye şartlarında.
Gençler, saygıdeğer bakanımız Ziya Selçuk beyefendinin, görevinden azlini istediği söyleniyor. Birazdan o konuya geçelim :)
Aynı şeyleri düşünüyorum. İnsan gezmek dolaşmak ister fakat bir dışarı çıkmada en az 30 tl gidiyor. Haftada 3 günden düşün, ayda 270 tl demek. Anneden babadan istemek zor değil fakat insanın zoruna gidiyor bu. Gençler gençliğini yaşayamayacak mı?
 
Selam, iyi geceler. Umarım herkes iyidir. Bir süredir ne kadar saçma ve boş bir hayatım olduğunu düşünüyorum. Kendimi strese sokmaktan başka yaptığım bir şey yok. Sosyal medya sarmıyor. Forumlarda takılıyorum. İnsanlara yardımcı olmak veya dalga geçmek daha çok sarıyor sanırım.

Problemim şu: Arkadaş ortamıyla veya büyük birisi ile görüşecek veya konuşacak hiçbir şeyimiz yok. Hele bir de malum partiliyse, anlatacak hiçbir şeyim yok. Arkadaş ortamında birbirimizin savunduklarına çamur atarak vakit geçiriyoruz. Genel olarak problemimiz aynı. Ama bazen paylaşamıyoruz. Başka bir problem birlikte bir yere çağırabileceğim hiç kimsem yok. Biraz değişiklik olsun diye arkadaşları AVM'ye davet ediyorum yok. Gelin biraz gezelim, belki denize gideriz falan, yok olmuyor. Karşı cinsle pek iletişimim yok zaten :)

Sizlerde durum nedir? Türk genci ne zaman mutlu olacak acaba? Forumları çok sevmemin bir nedeni de içini dökebilmen. Bunları Reddit veya ekşiye yazsam linç yerim değil mi?
Benim arkadaşların çoğu malum partiliydi. Artık onlarda farkındalar ve artık sevmiyorlar malum kişiyi. Farklı partili ortamda rahat edemezsin, rahat konuşamazsın. Bu yüzden siyaset tartışması açma, seni yıpratır. Kendine grup halinde takılmayı bilen arkadaşlar bul. Ben de bu durumdan muzdaripim. Örneğin oyun gireceğiz, biri lol girelim diyor valoranta girmem diyor. Biri valorant girelim diyor lole girmem diyor. Biri diyor ikisine de girmem the forest geçelim vs. vs. Muhabbet böyle uzuyor ve herkes boş boş takılıyor. Grup halinde takılmak önemli. Bende diyorum sırasıyla hepsini oynayalım, dinleyen yok.
 
Aynı şeyleri düşünüyorum. İnsan gezmek dolaşmak ister fakat bir dışarı çıkmada en az 30 TL gidiyor. Haftada 3 günden düşün, ayda 270 TL demek. Anneden babadan istemek zor değil fakat insanın zoruna gidiyor bu. Gençler gençliğini yaşayamayacak mı?

Dışarı çıkayım dedim. Minibüs 3TL. Metro 3TL. Usta Dönerci'den baget dürüm 27TL. Dönüş 6TL. 40TL gitti bizim. Günlük kazancım 70TL :)
 
Aynı şeyleri düşünüyorum. İnsan gezmek dolaşmak ister fakat bir dışarı çıkmada en az 30 tl gidiyor. Haftada 3 günden düşün, ayda 270 tl demek. Anneden babadan istemek zor değil fakat insanın zoruna gidiyor bu. Gençler gençliğini yaşayamayacak mı?
Kanka en kötü kafeye gitsen bir kahve en az 10 TL. Yemek yiyelim desen bir dürüm 15 TL. İnsanlar para bulamıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı