Hayata devam edebilmek için sebepler

Zeuszeus2023

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2019
Mesajlar
1.590
Çözümler
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Belki Yazılımcı
Bu dünyayı beğenmeyen birine ne söylersiniz ki bu dünyanın beğenebilecek yanlarını görebilir?
Bu dünya bir oyun olsa çıkıp gitmeği düşünen birine ne derdiniz?
Hayatta ne var güzel? Başarılı olunabilir mi? Mutlu olunabilir mi?

Şimdi fark ettim, bu sorularımı buradaki insanlar pek yanıtlayamaz. Ama bir ümittir yazıyorum.
 
@AidenPearce Kendim için her daim, hayat ne kadar kötü olursa olsun ve bundan ne kadar etkilenirsem etkileneyim yaşayacağım çünkü bu hayatı bir kere yaşıyorum, yaşam zorluklarını her haliyle kabullendim, böyle düşündüm. Saçmadır veya değildir, bunun bende uyandırdığı etkiye bakarım ki depresyon gibi ağır bir süreci atlatmamda yararı oldu. Bu bahane bana iyi geldi sana da iyi gelir kafasında değilim.
 
Ön yargılı olmayayım dedim ama, ne yaşadınız hayattan bıkacak kadar acaba? İstediğiniz oyun konsolunu mu alamadınız? Ciddi şeyler yaşamış olanlar da vardır, onlar sözümün dışında.

İnsanın kendisinde yaşama sevgisi vardır, ne olursa olsun gitmeyen bir histir bu. Bilginize.
 
Artı -1 Eksi
Yapması yapması zor ama gamsız/vurdumduymaz olman lazım. Yapabilmesi biraz zahmetli. Sanırım seninki depresyon. Eğer değilse psikiyatri yolu gözüküyor olabilir. Ama depresyon için doktora gitmenin biraz geliyor bana. Onun da aşırısı sıkıntı.
 
Benim için yok. Hayal gücüm yok, param yok, sosyal ortamım yok. Lookist, ben merkezli, çıkarcı bir dünyada, gün geçtikçe fakirleşen ve yozlaşan bir ülkede yaşıyorum. Tek istediğim şey hayal kurmak hikaye yazmak vs idi ancak o da elimden alındı.
Bende hikaye yazmak ve hayal kurmakla ilgili biriyim.
İstersen Discord vereyim konuşuruz.
 

Geri
Yukarı