Hayatım boyunca doğru dürüst okula gitmedim

• Konuyu başlatan Azas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.139
Psikolojini bozan şeylere maruz kalma sende, konfor alanında olabildiğince kendine bir şey kat ve finansal özgürlüğüne ulaşmaya çalış.

O zor biraz herkes bana şu işe katalım böyle yapalım şura gir şu işi yap sanayiye git sanayiye gitmeyen adam bile bana sanayiye gitmeyi söylüyor zayıfım göz kaymam miyop astigmat falan var ama kime anlatırsın ki aslında bir bakıma bu yaşadığım olayların çoğunu yaşıtlarım falan ileri yaşlı büyükler herkes yaşadı sadece benimki biraz farklı.

Yani eğer dersleri nereden öğrenebilirim? Arkadaş nasıl edinebilirim? Şu konuda şunu nasıl geliştirebilirim gibi konuya yönelik soruların varsa ya da sadece sohbet etmek istiyorsan burada ya da başka yerde cevaplar bulursun. Ancak senin herhangi bir iş ile uğraşman gerekli bilmiyorum anlatabiliyor muyum ama şu an evde kısılmış bir durumdasın. Bu konuyu da çözmek için ailenle konuşman ya da ailenin tavsiyelerini dinlemen gerekli. Onlar hep haklıdır anlamında söylemiyorum ama bu yaşlarda onların yönlendirmesiyle kendini kötü alışkanlıklardan koruyorsun. Bir işe ya da okula gidiyorsun. O yüzden durumunu iyileştirebilecek insanlar annen ve baban. Lütfen durumunu onlara anlat. Bir işe ya da okula ya da kursa vs. başlarsan biz sana arkadaş edinmeyi,ders çalışmayı vs. anlatırız ancak sen bir yerde değilsen buradaki tavsiyeler senin bir işine yaramaz. Durumunu anlıyorum zor olduğunu biliyorum ancak tek çıkar yolun ailenle bu konuyu konuşmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı