Hayatımda dönüm noktası olan bir olay

@89666, gerekirse yalnız kalın, bunu gerçekten diyorum. 28 yaşına gireceğim Ağustos ayında. Kızlarla konuşuyorum ediyorum falan ama daha kafama göre birini bulamadım. Bulamazsam da evlenmeyeceğim zaten.

@89666, gerekirse yalnız kalın, bunu gerçekten diyorum. 28 yaşına gireceğim Ağustos ayında. Kızlarla konuşuyorum ediyorum falan ama daha kafama göre birini bulamadım. Bulamazsam da evlenmeyeceğim zaten.
Çirkin bir kızla beraber olacağıma yalnız kalmayı tercih ederim. Alışık olduğum bir şey zaten, artık üzülemiyorum.

@89666, yalnız kalmaya alıştırdılar bizi...

@89666 öyle tabii ki. Bir şekilde yaşayıp gidiyoruz bakalım.

LYS şimdiki LGS olmuyor mu? 18 yaşına nasıl ortaokul sonda oluyorsunuz? Yanlışım mı var benim yoksa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hikayeniz gayet de ders niteliğinde olmuş çıkarımlarınız da aynı şekilde pek sanmam ama umarım bu hatalardan birini yapmam ileride.

@unrestful, YGS ve LYS, TYT ve AYT'nin eski adı. LYS günümüzdeki AYT sınavının eski hali diyebiliriz.
@Scorpionnn 61, inşallah yapmazsınız.

Hocam hikayeniz gayet de ders niteliğinde olmuş çıkarımlarınız da aynı şekilde pek sanmam ama umarım bu hatalardan birini yapmam ileride.

Keske hiç böyle tecrübe gerektirmese herkes iyi geçinse ama iste böyle olmuyor 17 yaşındayım kizlarla pek muhabbetim olmadi pek de takmiyorum sınıftaki arkadaşlarım diyor sen nasıl kizlarla konuşacaksın vs diye bende bilmiyorum konuşuruz bir şekilde zamani gelir en sonunda diyorum ki o kadar takmiyorum ama.
Umarım herkes bu tarz olaylara düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…