Hayatımda dönüm noktası olan bir olay

• Konuyu başlatan 333365
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 416
  • Görüntüleme 442.759
Anlatabilir misiniz? Başına ne geldi arkadaşınızın?

Kendisi sürekli birini aldatıyor 2 3 kizla filan sevgili oluyordu sonra nasıl kurtulurum ne yapacağım diye bana yazardi en son bir ara benim sevgilim vardi gereksiz neyse işte onun kuzeni ile sevgili olduydu en son 2 3 gün mesajlara cevap vermedi giriyorum diyorum kiza yaz merak ediyor soruyor tamam kanka yazarim falan diye sallıyordu. Bayağı bir süre sonra girdi tekrar iste oyun oynamak icin girdim arkadaşlarım annemden zar zor izin aldi dedi dedim bir 5 dakika yaz kiza ölmessin değer vermiceksen ilgilenmiceksen ayrıl dedim ayrıldı onla vs kavga ettik beni mahcup ettin vs diye en son bayağı olay oldu belasini buldu şu an ne oldu bilmiyorum.
Gereksiz olay vakit kaybi zamanlarimdi.

@Heunzey, yazınızı hızlı bir şekilde okudum da zaten aldatması vs. aldatan adamdan hiçbir zaman hayır gelmez.

@lVoLBieXl, kızlarla önce arkadaş olmayı dene. Sonra sevgili vs. yapmaya çalışırsın. Arkadaşının arkadaşı falan olur illaki.
@BMKJURB, sevindim adınıza. :p

Hocam işte dediğim gibi kızlarla arkadaş olmak istemiyorum öyle birisi değilim. Sadece ileride üniversiteye gidersem veya bulunduğum yerde kız falan olursa nasıl samimiyet falan kurarım onlar aklımdaydı. Yoksa kız arkadaş veya sevgili niyetim yok.

@lVoLBieXl, dostum bir şekilde yapman lazım. Kız dost iyi olur.

En doğrusunu yapmışsın, uğraşmaya gerek yok. Yalancı ve aldatan insanlardan hiçbir zaman hayır gelmez.

Kız dost iyi olur ama dost sadece başka türlü bir bakmışsız cüzdanın yok devir değişti hocam.

En kötüsü bu boş olaylardan sonra çok gereksiz olay beraberinde geldi.
1.5 yıllık arkadaşım sandığım kişi ile dertleşicegiz derken hep kendi derdini konuşturdu en son dayanamadım bitirdim aramızdaki olayı ve şu an hiç gerçek arkadaşım olduğunu sanmıyorum dertkeşiceğim dediğim omuz omuza takilabiliceğim kimsem yok. Arkadaşlarım var evet eski yakin arkadaşlarım ama sözde yakin çoğu.

@Heunzey, hocam adınıza tabii ki üzüldüm ancak insanlara her şeyinizi bence anlatmayın. Sonra o derdiniz üzerinden sizi vururlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı