- Makaleler
- 65
@515538, hiç kızla konuşmadığınızı belirttiniz. Diyelim ki ilerleyen zamanlarda sana bir kız kazık attı, zamanında bunu tecrübe etmediğin için çok oturur ancak tecrübe etmiş biriysen aman neyse der geçer, umursamazsın bile. Tecrübe ve deneyim açısından önemli.
Genel olarak özgüvenli olmamı sağlayacak bir şeyler yaşamadığım için beklentim her konuda minimum. Şanslı da sayılmam, genelde her şey istemediğim şekilde ilerler.@515538, merakımı mazur görün de kendinizi neden o kadar küçük görüyorsunuz?
Ben de aynı durumdayım, adam haklı.@515538 bence kendinize haksızlık etmeyin derim ben.
19.@89666, sizin yaş kaçtı acaba? Bu arada yanlış anlama, ona göre yorum yapacağım. O yüzden soruyorum yaşını.
Şekilden şekile girmem zaten hiçbir zaman birileri için. Ama beni bu halimle kimse sevmiyor. Çünkü çirkin ve fakirim. Kendimi geliştirecek param da yok.@89666 benim 10 sene önce olduğum yaşlardasınız. Karşınıza iyi birisi illaki çıkacaktır. Yeter ki öz güveniniz tam olsun, kendinizi hiçbir zaman için karşınızdaki insan için küçük düşürmeyin ve biri sizi olduğunuz gibi kabul etsin. Onun için şekilden şekle girmeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.