Hayatımda dönüm noktası olan bir olay

@388526 o kitabı da ilk kez duydum, bilemiyorum.

@388526 oneriniz için teşekkürler, bakarım.

Yazınızın tamamını okudum. İnsan o yaşlarda çok sağlıklı düşünemiyor. Bende geriye dönüp baktığım zaman ne kadar çok hata yapmışım diyorum kendi kendime. Hikayenizde ki kızlarda sizinle aynı yaşta oldukları için onlar da o dönem çok sağlıklı düşünemiyordur. Şuan ki yaşlarında onlarında farklı kararlar vereceğini düşünüyorum açıkçası.

@SoapMactavish bilemiyorum hocam da ikisini bayagidir görmedim. Ondan sonra herkes kendi yoluna gitti, 10 sene gibi de bir süre geçti.

@SoapMactavish bilemiyorum hocam da ikisini bayagidir görmedim. Ondan sonra herkes kendi yoluna gitti.
Hocam kızların yaptığı davranışları da o yaşlar düşünüldüğünde saçma bulmadım açıkçası. Ergenlik döneminde herkes biraz kibirli oluyor. Kendi karakterini bulana kadar ve o karakteri oturtana kadar saçmalıyor, mantıklı kararlar veremiyor. Yaş ilerledikçe insan olgunlaşıyor, üzerinden kibiri atıyor. Sizin için güzel bir tecrübe olmuş açıkçası. Bizleri biz yapan şey hayatımız boyunca edindiğimiz tecrübelerdir sonuçta.

@SoapMactavish doğru diyorsunuz. Sonuç olarak yaşadık ve bitti. Ben de buradaki genç arkadaslara deneyimlerimi aktarmak istedim.

Altın değerinde öneriler. Keşke yaşamadan öğrenebilseydim.

Yazıda kendimi gördüm, kendimi frenlemesem olabilecek şeyleri de gördüm. Denebilecek bir şey kalmamış.

Eline sağlık hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…