Hayatımda dönüm noktası olan bir olay

@LAglace, teşekkür ederim. Yaşadığım o anı anlattım direkt. Yıl olarak 28 ancak henüz 27'yim. Ağustos 3'te 28 yaşında olacağım inşallah.

14 yaşında olması veya açığı kullanması durumu yasallaştırmıyor. Hakim karşısında bile bazı bilgileri karşıdaki kişinin onayı olmadan paylaşmak suç sayılabiliyor. Yanlış anlamayın amacım inatlaşmak değil sadece arkadaşınızın dikkat etmesi için söylüyorum zira KVKK kapsamında küçümsenecek bir suç değil.

@orpheus2690, KVKK affetmez. Koskoca şirketler bile dikkat ediyor, verilerinizi KVKK kapsamında koruyoruz vs. diye.

Tamamını okudum. İki kız da sizi hak etmiyordu. Sevdiğiniz kız çok kibirli biriymiş, diğeri de sevgilisi öl dese ölecek cinstenmiş. Onlardan kurtulmakla en iyisini yapmışsınız. Sevgilim senle samimi olmamı istemiyor deyip engellemek nedir hocam çok sinir oldum.

@cinar_yasarrr, bilemiyorum be dostum. Umursadığımdan değil 10 sene geçti zaten. O zamanki aklımla, şimdiki aklım da bir değil zaten. O 10 senede çok olay yaşadım, çok olgunlaştım ve tek diyeceğim şey kimse için değmiyor. Öyle bir yazayım dedim bu yazıyı.

Değmiyor tabi fakat haksız olmadığınız konularda kendinizi haksız gibi görmeyin, özgüveniniz düşük mü? Çünkü benim de özgüvenim çok düşüktü bir aralar ve haklı olduğum konularda kendimi haksız görüyordum.

@453476 boş vaktinizde yazının tamamını okumanızı tavsiye ediyorum. Sen de 10 sene önce olduğum yaşlardasın, öyle hatırlıyorum. Böyle olayla karşılaşman da muhtemel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…