Bilgisayarsızoyuncu
Picopat
Arkadaşlar ailem dahil hayatımda hiç sevgi görmedim, sizce ne yapmalıyım? Yalnızlığa teslim mi olmalıyım yoksa hayatımın değişmesi için uğraşmalı mıyım?
hocam aile olayı basit şiddet az uyguluyorlar ama sevmiyorlar onun dışında bari okulda kendimi sevdirim dedim oda başarısız oldu hadi onuda geçtim bari sanaldan kendimi sevdirim dedim oda başarısız oldumOlayla örneklendirirseniz daha çok anlarız. Özellikle ailenizle olan kısmı.
Arkadaşlar ailem dahil hayatımda hiç sevgi görmedim, sizce ne yapmalıyım? Yalnızlığa teslim mi olmalıyım yoksa hayatımın değişmesi için uğraşmalı mıyım?
hocam en azından seni 1 kişi seviyor söylediğine göre ama beni bi tek annem ve kardeşim seviyorBenimle aynı durumdasın ama en azından beni sevdiğim kişi seviyor bazen yalnızlık çok kötüdür
Ne alaka şimdi hocam konuyla alakasız.Maalesef üzülmemiz gereken daha önemli bir şey var: İstiklal Caddesinde Bomba Patlatıldı İstiklal caddesi'nde patlama oldu!
harbiNe alaka şimdi hocam konuyla alakasız.
Raporladım arkadaşı maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.