Hayatımı nasıl düzeltirim?

SVGSefaTR

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, direkt konuya giriş yapıyorum. Şu an 13 yaşındayım. Laptop var, telefonum var 1000 TL'lik. Başkada bir şeyim yok. En büyük hayalim 16 yaşına basıp CBR125 almak. Ailem alacağını söylüyor ama nafile. Ben size söyleyeyim, oğlum kendi paranı kazan diyecekler. Neyse, her zaman boş boş geziniyorum. Aslında bir konu üzerinden çalışsam kendime gelir elde edebilirim ama bunu nasıl yapacağım?
İşte bu noktada size başvuruyorum. Ne yaparsam gelir elde edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oku iyi bir işe gir çalış şaak zenginsin. (gizli bilgi yaymayın)

Bende 20 yaşında falan üniversiteyi kazanamamış birisi konu açtı diye girmiştim. Güzel kardeşim 13 yaşındasın 13 dur bir liseye geç önce sakin. Hayatının düzgün olduğunu gösteren iki detay var zaten o yaşlarda birisi sağlık diğeri okul notların. İşe falan almazlar o yaşta alırlarsa da sömürmek için alırlar.

Bende 20 yaşında falan üniversiteyi kazanamamış birisi konu açtı diye girmiştim. Güzel kardeşim 13 yaşındasın 13 dur bir liseye geç önce sakin. Hayatının düzgün olduğunu gösteren iki detay var zaten o yaşlarda birisi sağlık diğeri okul notların. İşe falan almazlar o yaşta alırlarsa da sömürmek için alırlar.

Türkiye simulasyonuna hoş geldin evlat.

Merhaba arkadaşlar, direkt konuya giriş yapıyorum. Şu an 13 yaşındayım. Laptop var, telefonum var 1000 TL'lik. Başkada bir şeyim yok. En büyük hayalim 16 yaşına basıp CBR125 almak. Ailem alacağını söylüyor ama nafile. Ben size söyleyeyim, oğlum kendi paranı kazan diyecekler. Neyse, her zaman boş boş geziniyorum. Aslında bir konu üzerinden çalışsam kendime gelir elde edebilirim ama bunu nasıl yapacağım?
İşte bu noktada size başvuruyorum. Ne yaparsam gelir elde edebilirim?

Hayatında sorun göremedim. Sadece motosiklet istiyorsun. Şu an zaten kullanamayacak yaştasın. Yani dert etme dostum. Hayatın gayet iyi. Başlık saçma acaba sen mi yazdın?

Grafik tasarım, web sitesi yapımı, gibi işleri yapabilirsiniz. Onun dışında diyorsanız ben daha net gelir istiyorum çırak olun.

Ailenin aylık 10k ve üstü geliri yoksa hiçbir aile al şu parayı git al demez 25k ya satılan bir motoru ve motor alalım diyorlar karşıda değiller bu çok iyi bir şey yarısını çalışarak sen topla kalanıda verirler 16 yaşında 125CC için ehliyet alabilirsin zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı