Hayatımı nasıl düzene sokabilirim?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Hayatım uzun zamandır duraksama döneminde ve ne iyi oluyorum ne de kötü. Konuşma problemim var ve bunun için sadece sesli kitap okumalıyım ama üşeniyorum, yapasım gelmiyor. Ders yapmam lazım ama hangi konudan başlayacağım bilmiyorum. Her konu birbiri ile bağlantılı gibi geliyor ve en baştan geldiğim yere kadar çalışmam gerekiyor gibi geliyor ve video mu izleyeceğim soru mu çözeceğim bilemiyorum. Hep bilmemek ve üşenmek ile geçti hayatım ve artık kendi başımın çaresine bakmam lazım. Kimse gelecekte al bu iş senin al bu ev senin bu dükkanın demeyeceği gibi bunları benim elde etmem lazım ve bir yerden başlamam da lazım. Nasıl başlayacağım hakkında fikrim yok.

Wingardium leviosa

Kardeş dalga geçmişim gibi algılama. Çoğu kişi aynı durumda. Akışına bırak ve pes etme. Kendini geliştirmeye devam etmelisin. Yeni hobiler en iyi çözümdür.

Son düzenleme:
Wingardium leviosa

Kardeş dalga geçmişim gibi algılama. Çoğu kişi aynı durumda. Akışına bırak ve pes etme. Kendini geliştirmeye devam etmelisin. Yeni hobiler en iyi çözümdür.
Tamam ben yanlış anladım. hobilere başladım zaten.

Uyku duzenin nasıl kankam benim uyku duzenim berbat sanki tek sebep buymuş gibi geliyor. Bende aynı donemdeyim. Zaten duraklama donemindeydim deprem bütün moralimi de aldı.

Uyku düzenini düzelt. Şuan ki hayatta en büyük sorunun ney? Onun üzerine git. Aynı zamanda spor olur, yazılım olur kendinle vakit geçireceğin bir hobi bul. Biraz kendine gelmeye başlarsın. 1-2 hafta da bırakma dediklerimi. Hayatının parçası olsunlar. Derslerine gerekirse en başından başla ama başla. Sonra çok pişman olursun.

Part-time bir ise girip meslek ogrenebilirsin.
Hocam aslında çok isterim sabah 7 öğlen 1 falan (sonra okulum var zaten) fakat konuşma problemim olduğu için bunu yapmam pek mümkün değil ama gelecekte seve seve yaparım.
Uyku duzenin nasıl kankam benim uyku duzenim berbat sanki tek sebep buymuş gibi geliyor. Bende aynı donemdeyim. Zaten duraklama donemindeydim deprem bütün moralimi de aldı.
Haklısın depremde morali çökertti maalesef. Uyku düzenim aslında var 1 de uyuyorum 10da kalkıyorum fakat okulun başlama ve bitme saati kötü. 1de başlayınca okul sabah kalkınca zaten bir şey yapasım gelmiyor çünkü okul var sonrasında 8 saat ders çekilmiyor zaten bi de ders yapıp gidersem hiç ama hiç çekilmeyecek. 8de eve geliyorum 8den sonrada bu yorgunluk ile dinlenesi geliyor insanın. Neyse en kötü akşam çalışırım, sabah çalışmak benlik değil pek.
Uyku düzenini düzelt. Şuan ki hayatta en büyük sorunun ney? Onun üzerine git. Aynı zamanda spor olur, yazılım olur kendinle vakit geçireceğin bir hobi bul. Biraz kendine gelmeye başlarsın. 1-2 hafta da bırakma dediklerimi. Hayatının parçası olsunlar. Derslerine gerekirse en başından başla ama başla. Sonra çok pişman olursun.
Uyku düzeni tamam daha düzenli olacağım. Hayatımdaki en büyük sorun konuşma zorluğum, üzerine gideceğim haklısınız. Hobim var fakat yazılıma başlayacağım tabii derslere çalışmaya başlarsam. Haklısınız pişman olacağım, başlayacağım yarın.

Uyku düzeni tamam daha düzenli olacağım. Hayatımdaki en büyük sorun konuşma zorluğum, üzerine gideceğim haklısınız. Hobim var fakat yazılıma başlayacağım tabii derslere çalışmaya başlarsam. Haklısınız pişman olacağım, başlayacağım yarın.
Yarın değil mümkünse şimdi başla. Bu şekilde sürekli yarınlara atılır. Veya Pazartesi başlayayım diye. Bu kendini kandırmaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı