Hayatımın save dosyasını sildim

Emin değilim ama sanırsam BeyinUltraMega IQ01 var. Güncel olmayabilir.
Driver tarihiniz buymuş hocam. Pek güncel olduğu söylenemez. Yeni sürümleri çıkmış olmalı. Güncellerseniz düzelecektir. Herhangi bir riski yoktur.
Ekran görüntüsü 2023-10-21 191034.png

Bu driverlar formatla olacak iş değil gibi sen direkt BIOS pilini değiştir.

Nöron geri yükleme noktası kaydı almış geri döndüm. Bayağı zamanımı aldı ama. Şu anda 2024 yılında mıyız?

Sürücüleri güncelleyin ekran kartı sürücüleri önemlidir yoksa 1024x800 kullanmak zorundasınız güncellerseniz 1920x1080 Full HD ultrahd megahd gibi kalitelere erişebilirsiniz ayrıca nöronlarınızı inceledik ve sizin driver sürümünüz 891.98 bu sürüm eski bir sürümdür BIOS güncellemenize baktığımızda 1009.16 olduğunu fark ettik BIOS sürümünüz normal ama nörön sürümünüz çok düşük bu durumda size wahat 10 veya 8.1 kurmanızı öneririm aksi taktirde donmalar takılmalar drop yiyebilirsiniz ayrıca yok ben wahatımı seviyorum derseniz anakartınıza mutlaka RAM ve işlemci değişimi yapın yeterince wahatcoin varsa SSD öneririm 500 GB SSD işinizi görecektir ve mutlaka son bir not hangi wahatı indiriseniz indirin mutlaka hastane ve COVID güncellemelerini yapın aksi taktirde grojan crovid gibi virüs olduğunuzda hastane size hizmet veremeyecektir. @Snowsat arkadaşımında dediği gibi eğer bütçeniz varsa yeni bir BIOS pili alabilirsiniz ama yoksa paynır tiyip kumanda pilini alıp takabilirsiniz.

Sürücüleri güncelleyin ekran kartı sürücüleri önemlidir yoksa 1024x800 kullanmak zorundasınız güncellerseniz 1920x1080 Full HD ultrahd megahd gibi kalitelere erişebilirsiniz ayrıca nöronlarınızı inceledik ve sizin driver sürümünüz 891.98 bu sürüm eski bir sürümdür BIOS güncellemenize baktığımızda 1009.16 olduğunu fark ettik BIOS sürümünüz normal ama nörön sürümünüz çok düşük bu durumda size wahat 10 veya 8.1 kurmanızı öneririm aksi taktirde donmalar takılmalar drop yiyebilirsiniz ayrıca yok ben wahatımı seviyorum derseniz anakartınıza mutlaka RAM ve işlemci değişimi yapın yeterince wahatcoin varsa SSD öneririm 500 GB SSD işinizi görecektir ve mutlaka son bir not hangi wahatı indiriseniz indirin mutlaka hastane ve COVID güncellemelerini yapın aksi taktirde grojan crovid gibi virüs olduğunuzda hastane size hizmet veremeyecektir. @Snowsat arkadaşımında dediği gibi eğer bütçeniz varsa yeni bir BIOS pili alabilirsiniz ama yoksa paynır tiyip kumanda pilini alıp takabilirsiniz.
Tamam ihtiyar, yarın sabaha 100kg siparişim hazır olsun.

Tamam ihtiyar, yarın sabaha 100kg siparişim hazır olsun.

Pekala pekiya ücret? Hesaplamalarıma göre toplamda i7 7. nesil işlemci 32 GB RAM ve 500 GB SSD ayrıca anakart inecek işçilikle birlikte 39.990 normalde 40.000 ama sana 39.990 olsun.

Düzenleme:Orjinal bios pili 100 tl paynır tiyip pili 50 tl hangisi takayım

10 tl vereyim git.
Olmaz usta bak anakart bile incek niye ineceğini sorma bende bilmiyorum 39.990 anca olur sana o kadar indirim yapıyoruz beğenmiyorsun 40.000 olsa nasıl öderdin

Beynimi temizlerken yanlışlıkla nöronlardan save dosyasını silmişim. Uyumadan save alınmıyor ve uyursam da uyanamayacağım. Nöronu biçimlendirmemiştim, bir şekilde kurtarma yolu var mıdır?
Hocam biraz geç kalmışım ama cevap: Yapabilecek hiçbir şeyimiz yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı