Her aksam yataga kafami koydugumda, bugün ne yaptim diye dusunurum. Amele gibi calistim, para kazandim ve sonunda evdeyim. Yarin bir daha amele gibi calisacagim, kimsenin umurunda olmayacak ve bu belki de yillarca devam edecek. Sabah olu gibi kalk, aksam olu gibi yat. Eve gelip yatmak bile artik dopaminimi arttirmaya basladi. İsin asli su ki Türkiye'de cogu insan benim gibi yasiyor. Daha 16 yasimdayim, insanlarin sadece beni rahat birakmasini istiyorum. Sonsuza kadar uyumak. Yasadigim icin her aksam Allah'a sukur ediyorum ki yasamak denmez. Her zaman sukreden bir insanim. Yine sukurler olsun ki hiçbir saglik problemim yok, her uzvum saglam. Hiçbir hedefi olmaksizin, sadece eve gelip kafami yastigin uzerine koymak veya bilgisayarin basina gecmek benim zirve aktivitem. Tatile git, arkadaslarinla sanki hayatin cok iyiymiş gibi story at, Instagram'da iki kizla konus, arkadaslarinla eglen, bir bakmissin o gunler coktan gecmis ve isinin basina geri donmussun. Ben garsonum. Eminonunde bir restorant da calisiyorum. Her gun turistlerle bogusuyorum. Arabin teki İngilizce'nin isini bilmeden Türkiye'ye gelsin, bir de onlarla ugras. Mental olarak cok yorulmaya başladım. Animelerden ve izledigim dizilerdeki karakterlerden ki belki, yine de ne kadar yorulursam yorulayim devam ederim. Cunku etmek zorundayim. Bu zamana kadar kendime zorunu yasadim, daha agirini kaldirdim diyerek devam edebildim. Her şeyin para etrafinda dondugu, adaletin parayla satin alindigi bir ulkede yaşıyoruz. Instagram'da SolcuGazete, BGY gibi hesaplari gundem icin takip ediyorum. 2 milyon takipcisi olan hesabin yorumlarini her actigimda, Türkiye'deki milyonlarca insanin otoriteye nefret duydugunu, bunu dile getirdiklerini goruyorum. En cok zoruna giden şey de bu, neden insanlar sadece konusmakla kalıyor, o 2 milyon insanin Max 200 bini bir şeyler yapmak istese yapar ama kimse kilini kipirdatmiyor. Hepiniz klavye delikanlisiniz, ben de dahil, bir Türk olarak Türk milletinden bu konuda utaniyorum. Hepimiz koyunuz, bana dokunmayan yilan bin yasasin derdindeyiz. (bu yaziyi biraz da icimi dokmek icin yazdim, baslikla ilgili yerin okumak isterseniz isaretledigim yeri okuyunuz. Hepinize iyi aksamlar.)