Gittikçe kısıtlanıyoruz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz adalet yürüyüşünü konuşurken neden "sağı solu yağmalama" tabirini kullandığınızı anlamadım. Acaba yanlış sizde olabilir mi?
Yanlış galiba sizde. Sadece son mesajları okuyarak tepki vermeniz yanlış.
Protestonu güzelce yapınca hiç kimse bir şey diyemez. Ama öyle sağ solu yağmalamakla, polise taş, molotof atmakla protesto ederseniz tabi ki terörist damgası yersiniz.

Yanlış galiba sizde. Sadece son mesajları okuyarak tepki vermeniz yanlış.
Ben konuyu baştan beridir takip ediyorum zaten, attığım beğenilerden bunu anlayabilirsiniz. Adalet yürüyüşü konuşulurken başlarda attığınız mesajı tazelemeniz tamamen sizin hatanız.

Adaleti aramanız hakkınız fakat yürüyüş yaparak yolları kapatmak, başkalarını da bu sıcağın altında eziyet çektirmeniz başkası için adaletli olmuyor. Adalet elbette aranır, protesto etmek de en doğal hakkımız fakat başkasına zarar vermeyecek şekilde yapılması gerek. Siz biraz empati kurun bakalım ?

Yolda yürüyenlere telefondan tehdit içeren mesaj gitmişmidir bilmiyorum herkes kendi rızasıyla katıldı diye biliyorum. O işlere mitinglere belediyenin tüm imkanlarını seferber edenler yapıyor işte onu iyi biliyorum. Arkadaş yürüyüş bitti olay çıkmadı tüm provakasyonlara rağmen seni geren ne?

Beni geren bir şey de yok. Konuyu Adalet yürüyüşüne getiren de ben değil sizlersiniz. İlk mesajıma bakarsanız olayı anlarsınız tabi.

Yahu arkadaşlar, tartışmayı bir kenara bırakalım. Şuan devletimizin durumu kötü mü? Kötü. Paramız değersiz mi? Değersiz. Adalet arayan bir kesim var mı? Var. Madem öyle o zaman bu yönetimde bir sıkıntı var demektir. Hala neyi savunuyorsunuz anlayabilmiş değilim.

Evet yönetimde kesinlikle bir sıkıntı var. Fakat asıl sıkıntı, sıkıntılı bir yönetimi yenebilecek başka birileri olmadığıdır.

Beni geren bir şey de yok. Konuyu Adalet yürüyüşüne getiren de ben değil sizlersiniz. İlk mesajıma bakarsanız olayı anlarsınız tabi.

Adalet yürüyüşünü bile bile farklı yönlere çekme derdindesin. Adalet yahu herkese lazım 1 saatir provoke etmeye çalıştığın sana bile lazım. Ben isterdim ki yürüyüşü destekliyorum yürüyüşe önderlik edeni sevmesem de desen kafiydi. Polislere eziyet, kamu alanını işgal, olmayan ortalığı dağıtma düşüncesini empoze etme gibi kurnazlıklar peşine girmezdim. Bir gün 4 duvar arasına sorgusuz sualsiz delilsiz şekilde haksız yere düşmemen için Adalet yürüşüyüşünü destekliyoruz. Taraflı tarafsız herkesin bu yürüyüşe bu gözle bakmasını isterdik. Tıpkı yeni kapı mitingindeki gibi olsun isterdik ama çok şey istemişiz. Adalet artık sadece yandaş olanların hakkıdır. Bilinç altında bu yürüyüşe çamur atmana sebep budur.

Acaba kravatlı teröristlerle Türkiye'nin ana muhalefet partisinin Genel başkanı el ele olduğu için olabilir mi ?

Adalet yürüyüşünü saçma buluyorum başka şekilde yapılabilirdi. Siz adalet arıyorsunuz diye milletin imkanlarını kısıtlamayacaksınız.

Merak etmeyin aralarında HDP'lilerinde bulunduğu bir yürüyüşü desteklemediğim için "Aktroll" olmuyorum.
Olay tamamen istedikleri gibi yansıtılıyor. O kravatlı terörist dediğimiz kişiler, Meclis'de de bulunuyorlar. Aynı yerde yemek de yiyorlar. Adalet Yürüyüşün'de, şu veya bu şekilde, herhangi bir flama veya parti sembolü kullanılmadı. CHP yürüyüşü denmedi. Kimseyi zorla yürütmediler, kimselere sucuk ekmek dağıtılmadı bedavaya. Ahmet Türk'ü söyleyeceksiniz ancak o adamı AKP de kullandı daha önceki yönetimler de. Adam adalet arıyorum diye yola çıkıyor, katılana sen katılamazsın diyebilir mi?

Siz bir Devlet büyüğü geldiğinde İstanbul'da kapatılan yolları görün. Köprüden geçecek diye, 2 saat öncesinden haber vermeden kapanan köprü gördünüz mü? Medyanın yansıttıklarını gerçekmiş gibi önümüze sermeyin. Yok HDP ile eleleymiş, kendileri pkk ile(bilerek küçük yazılmıştır, moderasyona sokmayınız) halay çekerken neredeydi insanlar? Oradakilerin hepsi teröristti, burada 2 tane HDP'li katıldı diye, milyonların yaptığı bir yürüyüş terörist yürüyüşü oldu, öyle mi? Mahallede 2 hırsız yaşıyor diye, bütün mahalle namussuz olur bu mantıkla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı