Hayatınız Nasıl?

1.3 Multijet

Centipat
Yer
Mersin/Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Amele
Selamlar, 19 yaşımdayım, yaşıma küçük diyebilirsiniz, bu yaşta en fazla ne yaşayabilirsin diyebilirsiniz ama herkesin yaşantısı farklı, en büyük dert benim gibi bir iddiamda asla yok, çevremde babasından kalan dükkanı işleten hatta benim yaşımda evlenen, altına arabasini-motorunu çeken, dükkan açan vs kişiler çok fazla var, bazen aklıma takılıyor, benim babamin dükkanı yok ama Çok Şükür evimiz kiraya verdiğimiz dükkanımız köyde tarlamiz vs var ve bunlaron büyük bir miktarı ben ve 2 abime geri kalanı da 3 ablama paylaşıldı, özet geçmek gerekirse bana 1 inşaat halinde bir daire ve 1 dükkan düşüyor (cadde üzeri) ya da 3 tane dükkan düşüyor en az (cadde üzeri) ama ben hepsini reddettim, şimdi de aklıma takıldı, babasından bir şeyler kalmamış ya da benim gibi red çekmiş kişiler hayatlarını nasıl idame ediyorlar? Ben çalışıyorum, her istediğimi ha deyince alamıyorum, yakında askere gideceğim ve askerden geldikten sonra her insan gibi bende evlenmek, aile kurmak istiyorum, 12 yaşımdan beri çalışıyorum, Hamdolsun iyi ki de çalıştim ama bir mallık yapıp hiçbir meslekten devam etmedim, askerden sonra ne yapabilirim? Tavsiyelerinizi, Nasihatlerinizi bekliyorum sağlıcakla kalın🙂
//
Not: Ailemden hiçbir destek beklemiyorum, maaşımın neredeyse yarısını eve destek amaçlı veriyorum, evden kolay kolay para almam, aldığımda ise borç bilip gerekirse fazlasını geri ödüyorum, yani tek başımayım.

Son düzenleme:
Sınav sonucumdan sonra hayatım artık böyle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ailenize karşı bir düşmanlığınız mı var neden böyle yapıyorsunuz?
Öyle de denebilir hocam, nedeni bende kalsın😌

Sınav sonucumdan sonra hayatım artık böyle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben sınava bile girmedim hocam, maalesef🥲

Öyle de denebilir hocam, nedeni bende kalsın😌
Anladım hocam. Allah yardımcınız olsun. Birikmiş bi miktar paranız var mı? Ne bileyim güvenceli çalışabileceğiniz bir tanıdığınız, güvenebileceğiniz insanlar falan?

Anladım hocam. Allah yardımcınız olsun. Birikmiş bi miktar paranız var mı? Ne bileyim güvenceli çalışabileceğiniz bir tanıdığınız, güvenebileceğiniz insanlar falan?
Maalesef hocam, birikmiste param yok, hatta hayallerimden birini gerçekleştirmek pahasına borca bile girdim şuan borcumu ödüyorum ve askere gitmdene kadarda ödeyeceğim, çevremdeki kimseyede guvenmiyorum, iş konusunda da her girdiğim işte zorbalanıyor, mobinge maruz kalıyor ve hakkımı asla alamıyorum, buna ses çıkardığımda ise hem isimden oluyorum hemde işsiz ve vasıfsız biri olarak ailemdende çok fazla azar isitiyorum.

Maalesef hocam, birikmiste param yok, hatta hayallerimden birini gerçekleştirmek pahasına borca bile girdim şuan borcumu ödüyorum ve askere gitmdene kadarda ödeyeceğim, çevremdeki kimseyede guvenmiyorum, iş konusunda da her girdiğim işte zorbalanıyor, mobinge maruz kalıyor ve hakkımı asla alamıyorum, buna ses çıkardığımda ise hem isimden oluyorum hemde işsiz ve vasıfsız biri olarak ailemdende çok fazla azar isitiyorum.
Okul okumayı hiç düşünmüyor musunuz?

Saat 8:30 ila 11:20 arası kalkıyorum

Kahvaltımı yapıyorum

Pedere yardım etmeye gidiyorum

Eve gelince duş alıyorum

Biraz oyun oynuyorum ve video izliyorum

Ondan sonra akşam saat 5 gibi biraz böcek aramaya çıkıyorum hobim oldu gibi

Akşam yemeği yiyorum

Minecraft oynuyorum

Uyuyorum

Ekran görüntüsü 2025-04-19 020259.png

Saat 8:30 ila 11:20 arası kalkıyorum