Hayatınız nasıl gidiyor?

6 aydır kasiyerlik yapıyorum tam işi öğrendim yardımcılık yapıyorum. İşten çıkıp üniversiteye gideceğim. İlk tercihim gelmezse diğer tercihlerin nasıl olacağını hiç düşünmedim bile.
Kardeşim dediğim insanlarla aylardır konuşmuyorum. İşten eve gelip 2-3 saat takılıp yatıyorum. Bazen saatlerce evde kafayı yiyorum. Aile desen ara limoni. Hiç güzel günlere gitmiyorum. Hayırlısı.

Daha kötü hayatlar yaşayanlar var, kendi hayatımıza şükredelim. Daha da iyi gidebilirdi.

Daha kötüsü var deyip kendi yaşadığım kötü günlere güzelleme yapamam, kimse de yapmamalı bence. Herkesin kaldırabileceği bir sınır var çünkü.

Kendi hayatım çok monoton bir hayat. Yeni arkadaşlar edindim son 1 ayda. Kendime gerçekten son 1 haftadır iyi bir hedef koydum. 4 senelik lise hayatımda ilk kez bu kadar istekli YKS'ye çalışıyorum. Hayatımdaki benim duygularımı küçümseyen, umursamayan bir kızı hayatımdan çıkardım. Şu an birisiyle flört ediyor gibiyim. Hayatım çok düz gidiyor ancak derslerimi devam ettirirsem ivme yukarı yönde gidecek bunun farkındayım ve hissediyorum şimdiden bunun meyvesini. Bakalım neler olacak.

Her şey gönlünüzce olur umarım.

Amerika da yaşıyorum bazen anksiyete yaşıyorum çok boş zamanım var ama ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı