Hayatınız nasıl gidiyor?

45 dk önce babam hortumla beni boğmaya çalıştı ve sol gözüme yumruk attı bayağı yerlerde süründürdü önümüzde park var büyük park bir sürü kişi var orada hepsi bizim eve bakıyordu annem balkonda ağlıyor ablam annemin yanında babam üstünü değiştirip gitti evden motoru almış iş kıyafetleriyle işe gitti herhalde. 8 GB'lik Samsung J2 için oldu kavga 2 günlük 15 yıllık 2. el telefon.

Benim hayatım sıradan, belirli bir döngü halinde gidiyor. Sizin hayatınız nasıl ilerliyor?
Iyi değil. Uykusuzluk (istesem de uyuyamıyorum), Sağlık sorunları, Kazalar, İş hayatı... normalde de soğuk ve cansız bir insanımdır. Bana genelde 'RUHSUZ' veya 'Niye böylesin' derler. Bütün arkadaşlarımı kendimden, kendi isteğimle uzaklaştırdım. Kimseyle aram iyi değil ne ailem ne bazı sayılı arkadaşlarım...
Kimseyi arayıp sormam, arayana dönerim deyip dönmem. Yazana, bakasım yok. Kimseyle konuşup, yazışmak veya mesajlaşmak istemiyorum. Dışarı çıkmak istemiyorum. Odamdan çıkınca kendimi boğuluyormuş gibi hissediyorum. Sosyalleşmek istemiyorum ve tamam belki iyi gelir deyip gidince, bunlar ne anlatıyor? diyorum 1 saat sonra içime huzursuzluk doluyor ve hemen kalkasım geliyor. Bu metni yazarken 'Sansar Salvo - Yok' şarkısı çalıyor dinlemenizi tavsiye ederim.
Kendi isteğimle yapmıyorum bunları ve hep eleştiriyorum. Okuyana teşekkür ederim.

45 dk önce babam hortumla beni boğmaya çalıştı ve sol gözüme yumruk attı bayağı yerlerde süründürdü önümüzde park var büyük park bir sürü kişi var orada hepsi bizim eve bakıyordu annem balkonda ağlıyor ablam annemin yanında babam üstünü değiştirip gitti evden motoru almış iş kıyafetleriyle işe gitti herhalde. 8 GB'lik Samsung J2 için oldu kavga 2 günlük 15 yıllık 2. el telefon.

Hocam Samsung J2 için neden kavga ettinizki?

Hocam Samsung J2 için neden kavga ettinizki?

Dedemin telefonu Samsung J2 WhatsApp açılmıyor diye bizi aradı annem kendine yeni telefon aldı kendi telefonunu dedeme dedemin telefonunuda bana verdiler saati değişmiş o yüzden WhatsApp açılmıyormuş saati düzeltip whatsdapp ı yükledim salı günü akşama kadar bendeydi akşam şarja taktım sabah babam almış telefonu akşam babamı bekledim yalvaryakar aldım sonra dün akşam elimde telefon salona ders çalışmaya giderken babam koridorda telefon diyor ver diyor başka bir şey demiyor telefon, ver telefon, ver bende vermedim elinde hortum var balkonda bitkiler vardı onu sulayacaktı bir baktım hortum benim boğazımda babam sıkıyor öldüreceğim seni diyor. Orada annem ağlıyor ablam ağlıyor en sonra ben babamı ittirdim kenara sonra sol gözüne bir tane yumruk attım. Sert attım i o da benim sol gözüme yumruk attı gözüm şişti şu an ağrıyor (13 yaşındayım)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı