- Makaleler
- 5
Ben yapamayıp ragequit attım. Sonra bir daha da oynamadım.Ben bu görevi ilk denememde yapmıştım.
Ben yapamayıp ragequit attım. Sonra bir daha da oynamadım.Ben bu görevi ilk denememde yapmıştım.
Ben yapamayıp ragequit attım. Sonra bir daha da oynamadım.
Yok. Öyle de hakkım gibi geçmiş hissetmiyorum. Hiçbir oyunda böyle bir yönteme başvurmadım. Çok deneyip geçemeyince ağlayıp hiç geçmedim.Save dosyası indirseydiniz.
Bu kadar uğraşıcağınıza hile yapabilirdiniz. (ben böyle geçmiştim)Eki Görüntüle 718485
GTA SA'ya bir kez başlayıp bu görevi yapamayıp bırakmıştım. Daha sonra tekrar başlayıp tekrar burayı yapamayıp tekrar bırakmıştım. 3. başlayışımda geçmiştim ama onda da bir 50 kez tekrar ettim tabii.![]()
Hile olmuyordu ki motora binmemiz lazımdı normalde "Rocketman" denemiştim ama tekrar motora binmemi işaret ediyordu binmeyince de o malum sözü diyordu Big Smoke...Bu kadar uğraşıcağınıza hile yapabilirdiniz. (ben böyle geçmiştim)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.