Hayatınızda Keşke Yapmasaydım Dediğiniz Şey?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet büyük ihtimalle ateist insanlardır Allah korkusu olan insanlar böyle bir şey yapamaz.
Ateist insanlar da böyle bir şey yapmaz. Dinsiz ile vicdansız aynı şey değildir. Ben dinsizim diye vicdansız, siz müslüman diye vicdanlı değilsiniz.

Ateist insanlar da böyle bir şey yapmaz. Dinsiz ile vicdansız aynı şey değildir. Ben dinsizim diye vicdansız, siz müslüman diye vicdanlı değilsiniz.
Eğer kişi gerçekten müslümansa ve Allah korkusu varsa böyle bir şeye girişmesi imkansızdır. Ama ateist ise müslümana göre daha meyillidir. "Yapsam ne olacak ki? Beni izleyen bir tanrı yok" şeklinde hareket ederler.

Eğer kişi gerçekten müslümansa ve Allah korkusu varsa böyle bir şeye girişmesi imkansızdır. Ama ateist ise müslümana göre daha meyillidir. "Yapsam ne olacak ki? Beni izleyen bir tanrı yok" şeklinde hareket ederler.
%90’ı müslüman olan bir sınıftan mezun oldum. Ne küfür ederim, ne insanların arkasından konuşurum. Kesinlikle öyle bir şey yok. İnsan doğruyu yanlışı ayırt etmekte hiç zorlanmıyor. Zaten birey kötüyse ona Allah da fayda etmez.

%90’ı müslüman olan bir sınıftan mezun oldum. Ne küfür ederim, ne insanların arkasından konuşurum. Kesinlikle öyle bir şey yok. İnsan doğruyu yanlışı ayırt etmekte hiç zorlanmıyor. Zaten birey kötüyse ona Allah da fayda etmez.
Farkındaysan tüm ateistler demedim sadece daha meyilli olurlar ve böyle bir işe girişen bir insan müslüman değil münafıktır. Müslümansan bunu yapma ihtimalin yoktur ama ateistsen yapabilirsin.

Ne alaka? Tecavüzcüler hep din yuvalarından çıkıyor. Hatırlatırım. Ateist insanlar bilirim ki daha insan gibi yaşarlar. Hayat için mücadele verirler, hayatla iç içe olurlar. Söylediğiniz şey tamamen insanlık ve vicdan ile alakalı.

Ne alaka? Tecavüzcüler hep din yuvalarından çıkıyor. Hatırlatırım. Ateist insanlar bilirim ki daha insan gibi yaşarlar. Hayat için mücadele verirler, hayatla iç içe olurlar. Söylediğiniz şey tamamen insanlık ve vicdan ile alakalı.
İşte onlar müslüman değil hem tecavüzcü hem müslüman olunamaz onlar münafıklar. Onları müslüman sayamayız.

Oho :D Adam kendine "müslümanım" diyor ve yapıyor. Siz kalkıp da o "Müslüman" değil diyerek onun inancını değiştirip durumu temize çıkarıyorsunuz. Neyse. Sonuç olarak vicdan ile alakalı bir durum. Dindarlık ve dinsizlik ile uzaktan yakından alakası yok.

Oho :D Adam kendine "müslümanım" diyor ve yapıyor. Siz kalkıp da o "Müslüman" değil diyerek onun inancını değiştirip durumu temize çıkarıyorsunuz. Neyse. Sonuç olarak vicdan ile alakalı bir durum. Dindarlık ve dinsizlik ile uzaktan yakından alakası yok.
Hem tecavüz edip hem müslüman olunmaz zaten münafıklar da öyle diyorlar ben müslümanım diyorlar İslam'da kadın çok önemlidir tecavüz gibi bir girişim hele hele çocuklara kabul edilemez şeriata göre çok ağır cezası vardır öteki dünyada da ebedi azap onları bekler.

"Biri beni ateşin içine atmayacaksa, ben herkese, her şeye tecavüz ederim ve her canlıyı öldürürüm." mantığı, eğitim almamış insan mantığıdır.

Genelde bu tarz cümleleri yalanlar ile kandırılmış insanlar kurar. Onlardan maddi-manevi her şey alınmıştır ve alınmaya devam ediyordur. Kendilerinde bulunacak tek şey kandırılmak olacaktır.

Bu arada okuma-yazma oranlarının çok az olduğu, hatta neredeyse hiç kadar olduğu ülkelere göz atacak olursanız, demin anlattığım mantığın son derece mantık dışı olduğunu anlarsınız. Halbuki onların, yaratıcıya inanmak adına güzel işler yapmaları gerekmiyor muydu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı