Hayatınızdaki en özel oyun nedir?

GTA San Andreas. Oyunu bitirmek çok istiyordum ama bilgisayarım son görevlerde bir anda donup kendini kapatıyordu her zaman. Hep içimde kalmıştı oyunu bitirmek. Bir efsanedir benim için.
Umarım bir gün bitirirsin.😇
Oyunlara olan ilgim/bilgim, daha doğrusu teknolojiye diyeyim sonradan arttığı için pek uzun bir geçmişim yok. Küçükken bilgisayar da olmadığı için oyun hayatım 8 yaşımda PS3 sayesinde başladı. İlk oynadığım oyunlar ise ayrıca aldığım GTA IV ve PS3'ün kutusundan çıkan The Last of Us'dı. En sevdiğim oyun şu diyemem ama oynadığım her oyunu sevdim. The Witcher 3(her ne kadar bitirememiş olsam da)olsun, Battlefield 1-3-4 olsun, Hearts of Iron 4 olsun hepsi benim oyun kültürüme katkıda bulundular. Kendilerine minnettarım :).
HOI 4 'e şu an devam ediyor musun ?
 
Herkes için mutlaka özel olan bir oyun vardır. Mesela benim oyunum Red Dead Redemption 1.

Gow Ghost of sparta beyond Two Souls ve GTA San Andreas.

PSP'de Ghost of sparta oynardık hala diski durur şurda San Andreas için kafede sabahlamıştım zaten kafe sahibi tanıdık adam bana kahve sana emanet der giderdi beyond Two Souls'u PS3'de oynamıştım ilk oyunumdur limboda 2. oyunumdur PS3'de PS2'deki ilk oyunum Resident Evil 2 o oyun yüzünden 1 hafta boyunca kabusumda RE2 gördüm pixel pixel. Remake değil bu arada.
 
Son düzenleme:
Max Payne 2, çıkışının üzerinden ne kadar zaman geçmiş bir oyun olsa da benim için çoğu oyundan ve çoğu filmden başarılıdır, o senaryo başarısı kolay kolay elde edilmez.
 

Geri
Yukarı