Hayatınızı değiştiren yanlış tercihler

Niye Meram'a gitmedin ki?

Şu anlık pişmanlığım yok.
Evin konumundan dolayı sonra da merkezde diye MAl'a geçtim ki ben zaten mezunum sen devam ediyorsundur. MFL'nin okul başarısı öğrencilerinden geliyor öğretmenlerinden değil. Öğretmen kalitesi olarak MAL daha önde.
Hayır, Meram Fen Lisesidir okuduğum lise hatta?
Meam Fen>Karatay Fen>Meram Anadolu şeklinde bir sıralama var diye biliyorum.
Sizi kandırıyorlar hocam 😂 KFL'nin öğretmenleri fen lisesi öğretmen kadrosu bile değil eski öğretmen lisesi öğretmenleri. Dediğim gibi MFL ve KFL'nin başarısı öğrenci başarısı öğretmen değil. En iyi okul derken öğretmen kadrosundan bahsettim. Sizden büyüğüm bide belki MFL'nin kadrosu vs. değişmiştir ben 5 yıl öncesinden bahsediyorum. MFL'de olan öğrenciler Pema'ya kaçtı. TR 3.sü olan Bora Polater'i BİLSEM'den tanırım. MFL'den Pema'ya geçti hatta. Bu dönem mezun olan KFL'ye bakarsan da okulun yarısından fazlası okuldan ayrıldı ki sınıf sayısını sağlamak için başka şubelerden o sınıfa öğrenci alındı. Daha da anlatırım istersen...

Son düzenleme:
1. Yanlış kişiye aşık oldum, onun hırsıyla 13 kilo verdim. Verdiği acının izleri halen üstümde ve karşı cinsin ne olduğunu %70 daha iyi anladım. Bir kızın dediği her kelimenin ne anlamda dediğini sezebiliyorum. Normal insanın yapamadığı bazı şeylerimi keşfettim bu sayede. İyi ki aşık olmuşum, iyi ki onu karşısına çıkıp seni seviyorum dedim, o da iyi ki ben daha yeni ayrıldım ne desem bilmiyorum (reddettimin yumuşak hali.) dedi.

2. Bazı insanlara güvendim, yüzüstü bıraktılar. Halen bırakıyorlar.

3. İnsanların hepsine güven verdim ve güvendim, artık 10 kez test ediyorum.

4. Sabırsız olduğum işlerde bu haraketimin yanlış olduğunu öğrendim.

5. Arkadaş seçiyorum, 1 kez yamuk yapan özür dilese de yeniden o yanlışı yapar. 2. olamadan eliyorum onu.

6. Hayatımı değiştirmedi ama ben bu sistemi toplarken dolar 3.5 liraydı. Keşke 4770K ve GTX 980 alsaydım diye yakınıyorum. Ailemin durumu da iyiydi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı