E.E.K
Hectopat
Bu anlatacaklarımı burada benden başka çoğu kişinin de yaşadığını ve birlikte birbirimize çare bulabiliriz diye yazıyorum. İlk başta şu anda beni en çok yoran bir yükten başlayayım ki yaklaşık 1-2 aydır bir yazılım firmasında stajyerim. Sabah 7'de kalkıyorum ve akşam 7'de eve geri dönüyorum. Neredeyse 12 saat meşgulüm. Kalan 7-8 saati de uykuyla geçirsem bana yalnızca boş vakit olarak 3-4 saat kalıyor. Halihazırda 5 aylık bir ilişkim mevcut ve kız arkadaşımla pek vakit geçiremiyorum, kendisi Valorant oynamayı sever ancak ben bilgisayarımdan dolayı onunla birlikte oynayamıyorum. Eylülde bilgisayarımı yenilemenin hedefiyle günlerime devam ediyorum. Okul konusunda ise 12. sınıfa geçtim ve meslek lisesinde okuyorum. Okulla aram neredeyse sıfır, YKS sınavına gireceğim ve hiçbir yatırımım yok, stajdan dolayı bu sene yalnızca TYT çalışıp mezun senemde de TYT + AYT kasmayı düşünüyorum. Bunlar yetmemiş gibi boy kilo oranım berbat, boyum 1.75 iken kilom yalnızca 48. Kilo almak istiyorum ama nasıl yapacağım neler yapacağım hiç bilmiyorum. Kısaca çok şeyle uğraşıyorum ve hayat beni çok yoruyor. Güçlü kalmam için ne önerebilirsiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: