Hayatta bir sürü şeyin üst üste binmesi

E.E.K

Hectopat
Bu anlatacaklarımı burada benden başka çoğu kişinin de yaşadığını ve birlikte birbirimize çare bulabiliriz diye yazıyorum. İlk başta şu anda beni en çok yoran bir yükten başlayayım ki yaklaşık 1-2 aydır bir yazılım firmasında stajyerim. Sabah 7'de kalkıyorum ve akşam 7'de eve geri dönüyorum. Neredeyse 12 saat meşgulüm. Kalan 7-8 saati de uykuyla geçirsem bana yalnızca boş vakit olarak 3-4 saat kalıyor. Halihazırda 5 aylık bir ilişkim mevcut ve kız arkadaşımla pek vakit geçiremiyorum, kendisi Valorant oynamayı sever ancak ben bilgisayarımdan dolayı onunla birlikte oynayamıyorum. Eylülde bilgisayarımı yenilemenin hedefiyle günlerime devam ediyorum. Okul konusunda ise 12. sınıfa geçtim ve meslek lisesinde okuyorum. Okulla aram neredeyse sıfır, YKS sınavına gireceğim ve hiçbir yatırımım yok, stajdan dolayı bu sene yalnızca TYT çalışıp mezun senemde de TYT + AYT kasmayı düşünüyorum. Bunlar yetmemiş gibi boy kilo oranım berbat, boyum 1.75 iken kilom yalnızca 48. Kilo almak istiyorum ama nasıl yapacağım neler yapacağım hiç bilmiyorum. Kısaca çok şeyle uğraşıyorum ve hayat beni çok yoruyor. Güçlü kalmam için ne önerebilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu anlatacaklarımı burada benden başka çoğu kişinin de yaşadığını ve birlikte birbirimize çare bulabiliriz diye yazıyorum. İlk başta şu anda beni en çok yoran bir yükten başlayayım ki yaklaşık 1-2 aydır bir yazılım firmasında stajyerim. Sabah 7'de kalkıyorum ve akşam 7'de eve geri dönüyorum. Neredeyse 12 saat meşgulüm. Kalan 7-8 saati de uykuyla geçirsem bana yalnızca boş vakit olarak 3-4 saat kalıyor. Halihazırda 5 aylık bir ilişkim mevcut ve kız arkadaşımla pek vakit geçiremiyorum, kendisi Valorant oynamayı sever ancak ben bilgisayarımdan dolayı onunla birlikte oynayamıyorum. Eylül'de bilgisayarımı yenilemenin hedefiyle günlerime devam ediyorum. Okul konusunda ise 12. sınıfa geçtim ve meslek lisesinde okuyorum. Okulla aram neredeyse sıfır, YKS sınavına gireceğim ve hiçbir yatırımım yok, stajdan dolayı bu sene yalnızca TYT çalışıp mezun senemde de TYT + AYT kasmayı düşünüyorum. Bunlar yetmemiş gibi boy kilo oranım berbat, boyum 1.75 iken kilom yalnızca 48. kilo almak istiyorum ama nasıl yapacağım neler yapacağım hiç bilmiyorum. Kısaca çok şeyle uğraşıyorum ve hayat beni çok yoruyor. Güçlü kalmam için ne önerebilirsiniz?

Mezuna kalmani önermem TYT AYT temelin yoksa pek bir işine yaramaz sadece 12.sinifta çalışarak kazandığin üniversite Max 150-200K yaparsın. 4 yılın heba olur aynı parayı alırsın okusanda okumasanda onun dışı çalışmaktan kazandığın parayı kaliteli beslenmeye yatirmani öneririm kilo almak kolay zaten ama önemli olan kaliteli almak sadece Valorant için PC almanı katiyen tavsiye etmem her PC kaldırır onu zaten.

Mezuna kalmani önermem TYT AYT temelin yoksa pek bir işine yaramaz sadece 12.sinifta çalışarak kazandığin üniversite Max 150-200K yaparsın. 4 yılın heba olur aynı parayı alırsın okusanda okumasanda onun dışı çalışmaktan kazandığın parayı kaliteli beslenmeye yatirmani öneririm kilo almak kolay zaten ama önemli olan kaliteli almak sadece Valorant için PC almanı katiyen tavsiye etmem her PC kaldırır onu zaten.
Konuyu yanlış anlamışsın hocam Valorant sadece tek bir örnekti. Normal koşullarda bile pcyi yenilemem gerekiyor zaten cs 1.6da bile işlemci 90 dereceyi görüyor kazandığım parayı da bilgisayar almak için 12 taksit olarak kullanacağım malum ekonomimizden dolayı. Son olarak mezuna kalmadan üniversite kazanmam imkansıza yakın malum haftada 3 gün 2 gün okula gidecekken bu sene üniversite kazanamam. Bu yüzden mezun senemde odağımı fullendirmeyi düşünüyorum.

Konuyu yanlış anlamışsın hocam Valorant sadece tek bir örnekti. Normal koşullarda bile PC'yi yenilemem gerekiyor zaten CS 1.6'da bile işlemci 90 dereceyi görüyor kazandığım parayı da bilgisayar almak için 12 taksit olarak kullanacağım malum ekonomimizden dolayı. Son olarak mezuna kalmadan üniversite kazanmam imkansıza yakın malum haftada 3 gün 2 gün okula gidecekken bu sene üniversite kazanamam. Bu yüzden mezun senemde odağımı fullendirmeyi düşünüyorum.

Pcni ortalama gibi düşündüm de orada hata yapmışım lazım cidden öyleyse PC. Ben şahsen 1 yıl çalışmayla iyi uni kazanabileceğini düşünmüyorum kuzenim çalıştı son sene 200k yaptı aciktaydi bir de ona rağmen mezundan farksız yani şimdi mezuna kaldı da çok bir şey değişmez yine 1 yilda 4 yılın konusunu yükleyemezsin vakit kaybedersin uni de kazansan bile bir katkısı olmaz.

Pcni ortalama gibi düşündüm de orada hata yapmışım lazım cidden öyleyse PC. Ben şahsen 1 yıl çalışmayla iyi uni kazanabileceğini düşünmüyorum kuzenim çalıştı son sene 200k yaptı aciktaydi bir de ona rağmen mezundan farksız yani şimdi mezuna kaldı da çok bir şey değişmez yine 1 yilda 4 yılın konusunu yükleyemezsin vakit kaybedersin uni de kazansan bile bir katkısı olmaz.
70k-100k arası hedefliyorum. Bence ulaşılabilir bir hedef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı