Hayatta hiç sevgilinin olmaması

Kısaca söylemek gerekirse bir gelişme olmadı.
Bence benim de hiç olmayacak.

Bu siteyi bu yaza mahsus aktif bir şekilde kullanın. Ön yargılı yaklaşmayın. Yaz bitince ya bırakın ya da pasif olarak kullanmaya geçin ki kişisel gelişim mastürbasyonuna düşmeyin. Önünüzde 3 ay var. Bana güvenin hayatınız değişecek. Sitede öğretilenleri yazın ortasından itibaren uygulamaya başlayın, yaz bitene dek en az 3-4 tane kızda denemiş olun.

Daha önce hiç sevgilisi olmamış etiketleyemediğim diğer erkekler içinde bu dediklerim geçerlidir.

Bu siteyi bu yaza mahsus aktif bir şekilde kullanın. Ön yargılı yaklaşmayın. Yaz bitince ya bırakın ya da pasif olarak kullanmaya geçin ki kişisel gelişim mastürbasyonuna düşmeyin. Önünüzde 3 ay var. Bana güvenin hayatınız değişecek. Sitede öğretilenleri yazın ortasından itibaren uygulamaya başlayın, yaz bitene dek en az 3-4 tane kızda denemiş olun.

Daha önce hiç sevgilisi olmamış etiketleyemediğim diğer erkekler içinde bu dediklerim geçerlidir.
Site de nelerden faydalandınız, ne gibi faydalarını gördünüz?

Site de nelerden faydalandınız, ne gibi faydalarını gördünüz?
Kafa yapımı inanılmaz iyi yönde değiştirdi. Hepimiz uyuyormuşuz resmen. Silik bir baba figürü olan herkes okumalı. Ben 18 yaşındayım ve bugüne kadar babamla tek bir aktivite bile yapmadım, kendisi kendi ailesinden ne gördüyse bana aktardı. Çocukken bir kere bile parka götürmedi. Baba figürü kızlarla nasıl konuşacağımı öğretmediği için bu siteyi keşfedene kadar hep rezil oluyordum.

Red pill terimini duymuş olmalısın. Andrew Tate gibi adamlar son zamanlarda bu terimi zehirledi resmen. Attığım sitenin admini ise 20 sene önceki geleneklere bağlı olarak yazıyor. Zaten sitedeki yazıların büyük çoğunluğu çeviri ve "vaka çalışması" denilen tecrübe bombaları.

Siteyi okuduğun zaman bütün kızlar üzerine uçmayacak. Fakat %5 başarı oranın varsa bu diğer birçok etkene bağlı olarak %50'nin üzerine çıkacak. Bu etkenlerden önemli birisi senin hapı ne kadar iyi sindirdiğin. Bazıları gri bölgede kalmak yerine sitedeki yazılar yüzünden kadınlara düşman kesilir ve beyaz bölgeden siyah bölgeye geçiş yaparlar. Bu yüzden mantığını kullanan insanlar okumalı. Bundan çok daha önemlisi kızlar seni duygusal yahut maddi olarak sömüremeyecek.

Siteyi okumaktan çok daha önemlisi bilgileri teorikte bırakmayıp pratiğe dökmek. Bazıları kişisel gelişim furyasına kapılıp gidiyor. Hazır olduğunu hissettiğin zaman harekete geçmelisin. Böyle gizli ajan görevlendirir gibi oldu, oyunu öğrenip kadınlara yürüyeceksin işte.

Ve son olarak. Site sadece kadınlar üzerine kurulu değil. Mesela:

Benim gibi hayata sosyal fobiyle başlamışsanız ve paradan anlamayan, fakir, çevresi dar bir aileniz varsa, bir yerden sonra "neden benim de diğerleri gibi sevgilim olmuyor?" diye sormayı bırakıp "benim neden sevgilim olsun ki?" sorusunu sormaya başlıyorsunuz. Sevgilim ve arkadaş çevrem olmamasına alıştım ama insan ömrü benim gibi birisi için fazla uzun be arkadaş. 60, 80 yaşına kadar bu şekilde nasıl yaşayacağım bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı