Hayatta hiç sevgilinin olmaması

Derslerinin iyi olmasi ne alaka? Not ortalamasina gore mi kizlar seciyor?
Not ortalamasına gore kız seçmiyorlar. Kızlar not ortalamasına göre seçiyorlar veya statüsüne parasına yaşadıgı lüxe bakarak seçiyorlar.

Daha iyi ya işte.

Kimse bu duruma kötü demedi hocam ama teoride bu da saçma seven birinin karşısındaki insandan herhangi bir beklenti içine girmemesi gerekir. Para güç akademik başarı sahip olunan varlık bunlar aldatmaca cünkü potansiyel çoğu kadın bunu istiyor. Bu çok yapmacık sevgi veya aşk böyle sevgilin olacagına yalnız öl dostum.

@kralonur1417 not ortalamasına bakarak sevgili seçen birinin olduğunu sanmıyorum.

Not ortalamasından kasıt onun yaşına bağlı bir durum başarılı erkeği sevmeyen kadına denk gelmedim. Çünkü başarılı bir insan etrafında insanlar da toplar ilgi alakaya da maruz kalır. Menfaat olarak veya değil işte bu sebepten ötürü de bu durum ilgi içine girdiği kadın veya kadınları da etkiler. Bu söylediğim şey kişisel gelişimi ve ağzının laf yapması nerede nasıl konusacağını bilmesinden ayrı bir durum. Dünyanın en fakir adamı ol ama ağzın laf yapsın, parası ve başarısı olmadığı için kişisel gelişimi olusmayacaktır ve bu da sosyal mecralarda kritik kotu sonuclar doğuracaktır hocam. İlla zengin olmalı demiyorum insan kişisel gelişimini sağlayacak düzeyde parasal materyale sahip olmalıdır. Kişisel olarak bir yere de gelebilir ama günümüz dünyasında bu zor. Okulların ne halde olduguna hiç değinmiyorum bile. Onun için bu bileşenler tamamlandıgında zaten ilgi gösterdiği partner de ona olumlu bir şekilde bakacaktır diye düşünüyorum. Ben üniversitedeyim benim için notu geçtim her nitelik onemli ama lise çağında bir cocugun not ortalaması ve üniversite skoru dısında, kişisel gelişimi dısında bir şeyi yok. Kişisel gelişimini üniversitede de tamamlayabilir.

@kralonur1417 dersde başarıyı umursamıyor ki kimse üni ortamını bilmiyorum lise için sizin basarinizdan çok tip fiziğiniz ön plana çıkıyor sınav sorularını doğru cevaplama değil.

@kralonur1417 mesela para diyosun para sana ego getirmiyorsa yine hiçbir şey yapamazsın.

İlk soylediğiniz yorum için o halde bu çocuk en erken üniversiteye kadar yalnız kalır. Diğer ihtimale gelecek olursak vücut yapsın tamam takılır sonuç nedir hocam? Üniversitede de vücut yapabilir ve potansiyel daha fazla birliktelik yaşar. Lisede adam gibi okul kazanıp yapmak varken neden liseyi bomboş vücut yaparak geçirip devlet bozması bir okula gidip sınırlı takılma yaşasın?

İkinci soruya cevap olarak: Parayı ego tatmin aracı olarak görüyor olmanızı sizin takdirinize bırakıyorum. Evet ego sağlamak amacıyla da faydalanabilir ama bu yaklaşım çok dar. İsterse gider kişisel gelişimine okullara akademik yaşantısına döker. İsterse gider araba alır vücut yapıp takılır. Paraya olan yaklaşımınızı beğenmedim. Global konjektürde parayı bu biçimde eleştirmemiz de tuhaf çünkü herkesin parası kendine herkes özgürce ne yapmak isterse yapar. Parayı egoyu tatmin aracı olarak görmek çok dar bir görüş. Sosyal olarak doğru ama genele vurararsak para bir ego tatmin aracı olmamalı.

@kralonur1417 egoyu özgüven gibi anlatmak istedim biraz orda yanlış tabir kullanmışım ama ana söylediğim şey para her şeyi satın alamazdi parayla kişisel gelişim yapılamaz degil. Onun dışında üniversitesi konusunda trdeki yüzde 90 i zaten kotu devlet bozması üni oluyor. Ben her ikisinin bir arada yapılması taraftarıyım. Bunun dışında kızlar genç yaslarda çok başarılı tiplerle ilgilenmiyorlar daha çok serseri diyebilecegimiz tipler oluyor verdiğin tavsiye daha çok 30-35 ki yaşlarda birine göre verilmiş bana kalırsa.

Bana kalırsa hem inek hem serseri olabilir. Dersleri iyi olan bir adam serseri de olursa her ortamda adı geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…