Hayatta hiç sevgilinin olmaması

Yok ama benim bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı diyen 17 yaşında bir çocuk..?

Yok ama benim bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı diyen 17 yaşında bir çocuk..?
Asıl bu yaşlarda ortaya çıkması çok doğal zira günümüzde ''sözde'' sevgililik denen olguyu görebilmek için kaf dağına gitmenize gerek yok. Sağınıza solunuza her baktığınızda kirlenen ruhlar ve bedenler içerisinde bu çirkinlikleri gölgeleyen yalancı bir mutluluk ve kahkaha ortaya çıkıyor. Bu yaşta, ergenliğin keza ''doruk'' çağlarında ise insanın mutluluğu bu kadar kolay kazanabileceğini sanması kişiyi bu yöne çekiyor. Acı olan ise bu ilişkilerin sonunu yaşayanın da yaşamayanında bilmemesi. Konu sahibi arkadaşa ve size mümkünse benim açımdan bu konudaki mutluluğa nasıl ulaşabileceğinizi özetleyeyim. Her şey düşünmekten geçiyor. Kendini, karşısındakini, geleceğini ve karşısındakinin geleceği düşünülerek yapılmayan bir ilişki, bunlar yapılmadan olan ilişkiden kat kat daha mutluluk verir (İnsan fark etmese bile). Hayat zor hocam.

Aynen önüne gelen sevmediği kızla sevgili yapıyor sırf havalı olmak için. Birde iğrenç ilişkiler. Anormal anormal. @Agah gibi hocam çok güzel anlatmış. Ellerine sağlık.

Evlenmeyecekki zaten.

Pragmatik aşk yaşıyor zaten ne evlenmesi.

Bu yaşlarda sevgili olmak için sevmeye gerek yok. O yaşlarda ben ve çıktığım her kız seni seviyorum diyordu zaten. Sen önce tipini kabul edip ona göre o seviyede kızlara yürüyeceksin. Davul dengi dengine kardeşim, Brad Pitt karizman yoksa Angelina Jolie aramayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…