Hayatta hiç sevgilinin olmaması

Bunun için bir çaba sarfetmezsen tabii ki de olmaz. Sevgili durduk yere gelen bir şey değil ki. Üniversite'de okuduğunu varsayıyorum bu işler lise hatta ortaokula göre daha basit. Çünkü çocukluk aklıyla genelde dış görünüşe bakılır ama üniversitede dış görünüşten sonra davranışları vs. de gelir. Bir de çoğu kişi yakışıklı/güzel değilim diyor ama kendisine bakmıyor. Doğru bir saç stiliyle ve giyim tarzıyla daha iyi olursun. Bunun için hem erkek hem de kız arkadaşlarından tavsiye alabilirsin.

Vallaha kardeş konuyu hortlatıyorum ama senin nasıl sevgili istediğine göre değişir. Benim yanımda ki dallamalar bile sevgili yapıyor. Ama ben yapamıyorum neden çünkü standartlar ve zorluklar var(liseden dolayı). Eğer standartların yüksekse geçmiş olsun yapsan bile soğursun. Umarım yakında istediğin insanı bulursun.

Vallaha kardeş konuyu hortlatıyorum ama senin nasıl sevgili istediğine göre değişir. Benim yanımda ki dallamalar bile sevgili yapıyor. Ama ben yapamıyorum neden çünkü standartlar ve zorluklar var(liseden dolayı). Eğer standartların yüksekse geçmiş olsun yapsan bile soğursun. Umarım yakında istediğin insanı bulursun.

Nasil standartlarin var (ozel değilse)?

Kizlarin da genelinin yok aslinda dilin kuvvetli olsun yeter. Utangacsan olmayabilir.

Ya hocam ortamım gereği o ortamlara giremiyorum. Şahsen ben arkadaşa tavsiye vermek amaçlı dedim. Benim yanımda ki elemanlar bile buluyorsa sen hayli bulursun anlamında dedim. Ama şu anı biliyorsunuz ülkede her şey karman çorman ne olduğu belli değil. Ülkede ilişkiler de o yüzden etkilendi. İnsanlar ne istediğini bilmiyor.

Ya hocam ortamım gereği o ortamlara giremiyorum. Şahsen ben arkadaşa tavsiye vermek amaçlı dedim. Benim yanımda ki elemanlar bile buluyorsa sen hayli bulursun anlamında dedim. Ama şu anı biliyorsunuz ülkede her şey karman çorman ne olduğu belli değil. Ülkede ilişkiler de o yüzden etkilendi. İnsanlar ne istediğini bilmiyor.

Bu iş hem şansa hem giriskenlige bakiyor, her şey gonlunuzce olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı